Zambia/Malawi/Mozambique

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Bas Vlugt, Arjen Westra

Paperback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zambia, Malawi en Mozambique herbergen het allermooiste dat Afrika te bieden heeft. In deze landen, waar het toerisme zich pas recentelijk op enige schaal heeft ontwikkeld, worden tal van gebieden nog nauwelijks bezocht. Met de Victoria-watervallen heeft Zambia een van de grootste trekkers van Afrika in huis, en ook de nationale parken behoren tot de mooiste van het continent. Wie Malawi zegt, zegt Lake Malawi. Dit kolossale meer is een van de diepste ter wereld en kent een unieke dierenwereld. Mozambique is een zeer groot land met een heel eigen geschiedenis, waarvan onder meer de vele Portugese en Arabische forten getuigen, het ene nog mooier dan het andere. De enorme kustlijn langs de Indische Oceaan bestaat uit honderden kilometers ongerept tropisch strand, waar superieur luieren kan worden afgewisseld met duiken en snorkelen. Deze reisgids biedt de Afrika-ganger alles: beschrijvingen van landschappen en natuurreservaten, een wildlifegids, uitgebreide aandacht voor vogels, kaarten en heel veel achtergrondinformatie. Uiteraard geven de auteurs ook talrijke praktische tips, die de reis nog verder zullen veraangenamen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bas Vlugt, Arjen Westra
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025739058
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
213

Beschrijving

Zambia, Malawi en Mozambique herbergen het allermooiste dat Afrika te bieden heeft. In deze landen, waar het toerisme zich pas recentelijk op enige schaal heeft ontwikkeld, worden tal van gebieden nog nauwelijks bezocht. Met de Victoria-watervallen heeft Zambia een van de grootste trekkers van Afrika in huis, en ook de nationale parken behoren tot de mooiste van het continent. Wie Malawi zegt, zegt Lake Malawi. Dit kolossale meer is een van de diepste ter wereld en kent een unieke dierenwereld. Mozambique is een zeer groot land met een heel eigen geschiedenis, waarvan onder meer de vele Portugese en Arabische forten getuigen, het ene nog mooier dan het andere. De enorme kustlijn langs de Indische Oceaan bestaat uit honderden kilometers ongerept tropisch strand, waar superieur luieren kan worden afgewisseld met duiken en snorkelen.

Deze reisgids biedt de Afrika-ganger alles: beschrijvingen van landschappen en natuurreservaten, een wildlifegids, uitgebreide aandacht voor vogels, kaarten en heel veel achtergrondinformatie. Uiteraard geven de auteurs ook talrijke praktische tips, die de reis nog verder zullen veraangenamen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bas Vlugt, Arjen Westra
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025739058
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
213

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99