T.O.G. Planner

Prijs € 18,95

Niet beschikbaar

Raoef Khadje

Hardback | December 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De 90 Days Performance Planner van T.O.G is de meest krachtige tool om in te zetten als je jouw focus weer scherp wilt krijgen en persoonlijk wilt groeien. Je hebt nu een systeem in handen wat écht werkt in de praktijk. Meer dan 3500 deelnemers van Training of Greatness zijn je voorgegaan. In de T.O.G. Planner bouw je een visie op en vervolgens werk je stap voor stap jouw doelen uit voor de komende 90 dagen. Het wordt helder wat je voor elkaar wilt krijgen en ook welke belemmeringen je daarvoor uit de weg moet gaan. Door maximaal 5 focuspunten per dag te noteren en je dagindeling vorm te geven, krijg je meer rust en overzicht. Ons unieke wekelijkse meetinstrument zorgt voor zelfbewustwording en motivatie voor verbetering. Wacht niet langer en kijk niet verder als je behoefte hebt aan een reset; dit is exact wat jij nodig hebt. Door dit systeem pak jij de regie terug in je leven, versterk je jouw intuïtie en creëer je het vermogen om beslissingen te maken die werken in je voordeel. Als jij bereid bent elke dag 10 minuten te werken in deze planner, dan is het slechts een kwestie van tijd voordat de juiste deuren open gaan. Je komt namelijk in de JUISTE FLOW en dit leidt tot succes. Gegarandeerd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Raoef Khadje
Uitgever
Training of Greatness
ISBN
9789083194080
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2022
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

De 90 Days Performance Planner van T.O.G is de meest krachtige tool om in te zetten als je jouw focus weer scherp wilt krijgen en persoonlijk wilt groeien. Je hebt nu een systeem in handen wat écht werkt in de praktijk. Meer dan 3500 deelnemers van Training of Greatness zijn je voorgegaan.

In de T.O.G. Planner bouw je een visie op en vervolgens werk je stap voor stap jouw doelen uit voor de komende 90 dagen. Het wordt helder wat je voor elkaar wilt krijgen en ook welke belemmeringen je daarvoor uit de weg moet gaan. Door maximaal 5 focuspunten per dag te noteren en je dagindeling vorm te geven, krijg je meer rust en overzicht. Ons unieke wekelijkse meetinstrument zorgt voor zelfbewustwording en motivatie voor verbetering.

Wacht niet langer en kijk niet verder als je behoefte hebt aan een reset; dit is exact wat jij nodig hebt. Door dit systeem pak jij de regie terug in je leven, versterk je jouw intuïtie en creëer je het vermogen om beslissingen te maken die werken in je voordeel.

Als jij bereid bent elke dag 10 minuten te werken in deze planner, dan is het slechts een kwestie van tijd voordat de juiste deuren open gaan. Je komt namelijk in de JUISTE FLOW en dit leidt tot succes. Gegarandeerd.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Raoef Khadje
Uitgever
Training of Greatness
ISBN
9789083194080
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2022
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99