Planeten in compositie

analyse van menselijke relaties

Prijs € 31,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Robert Hand

Paperback | Augustus 1993 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tot in de zeventiger jaren bestond er in de astrologie geen theorie of techniek waarmee relaties nader bekeken konden worden: de zogeheten partnervergelijking. Om meer dan één horoscoop - in relatie - te kunnen duiden, moest men de toevlucht nemen tot allerlei methoden en conclusies die de lading eigenlijk niet dekten. Met het begrip 'compositiehoroscoop' (horoscoop samengesteld op basis van twee of meer geboortehoroscopen) introduceerde de Amerikaanse astroloog Robert Hand een nieuw type horoscoop, namelijk die van de relatie zelf. Het bijzondere van deze horoscoop is, dat er slechts één horoscoop te duiden valt, één die tot in de kleinste onderdelen en details niet alleen de positieve en negatieve kanten van de relatie, maar ook de hoogte- en dieptepunten laat zien. Planeten in Compositie maakt de compositiehoroscoop voor iedereen duidelijk en geeft de lezer uitleg over de te volgen technieken bij het vervaardigen en duiden van een compositiehoroscoop, waarbij gebruik gemaakt wordt van praktijkstudies, die laten zien dat met de compositiehoroscoop details van relaties ontrafeld kunnen worden die vroeger verborgen gebleven zouden zijn. Een duiding voor alle planeten (inclusief de Zon en de Maan) in ieder huis én in de majeure aspecten (conjunctie, sextiel, vierkant, driehoek en oppositie) wordt in twaalf hoofdstukken beschreven. Een praktische index maakt Planeten in Compositie tot een onmisbaar naslagwerk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Hand
Uitgever
Hajefa, Uitgeverij
ISBN
9789063781491
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 1993
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Tot in de zeventiger jaren bestond er in de astrologie geen theorie of techniek waarmee relaties nader bekeken konden worden: de zogeheten partnervergelijking. Om meer dan één horoscoop - in relatie - te kunnen duiden, moest men de toevlucht nemen tot allerlei methoden en conclusies die de lading eigenlijk niet dekten.
Met het begrip 'compositiehoroscoop' (horoscoop samengesteld op basis van twee of meer geboortehoroscopen) introduceerde de Amerikaanse astroloog Robert Hand een nieuw type horoscoop, namelijk die van de relatie zelf. Het bijzondere van deze horoscoop is, dat er slechts één horoscoop te duiden valt, één die tot in de kleinste onderdelen en details niet alleen de positieve en negatieve kanten van de relatie, maar ook de hoogte- en dieptepunten laat zien.
Planeten in Compositie maakt de compositiehoroscoop voor iedereen duidelijk en geeft de lezer uitleg over de te volgen technieken bij het vervaardigen en duiden van een compositiehoroscoop, waarbij gebruik gemaakt wordt van praktijkstudies, die laten zien dat met de compositiehoroscoop details van relaties ontrafeld kunnen worden die vroeger verborgen gebleven zouden zijn. Een duiding voor alle planeten (inclusief de Zon en de Maan) in ieder huis én in de majeure aspecten (conjunctie, sextiel, vierkant, driehoek en oppositie) wordt in twaalf hoofdstukken beschreven.
Een praktische index maakt Planeten in Compositie tot een onmisbaar naslagwerk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Hand
Uitgever
Hajefa, Uitgeverij
ISBN
9789063781491
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 1993
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99