De ascendant

de poort tot ons karma

Prijs € 13,90

Uitverkocht

M. Schulman

Hardback | Oktober 1989 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ascendant is één van de belangrijkste onderdelen van onze horoscoop. Het meest gangbare standpunt onder astrologen is dat de ascendant iemands lichamelijke verschijning of iemands persoonlijke kijk op het leven door de ascendant bepaald wordt. Maar wie is zich ervan bewust dat de ascendant tevens belangrijke aanwijzingen geeft over ons karma, en daarmee essentieel is voor de wijze waarop wij reïncarneren? Martin Schulman laat ons het verband zien tussen de ascendant en ons karma. In De Ascendant, de poort tot ons karma toont hij via een beschrijving van de ascendanten van de sterrenbeelden aan, dat de ascendant niet alleen de poort is waardoor ons innerlijk leven de wereld binnenstroomt, maar dat de ascendant tevens bepaalt op welke wijze wij de in onze horoscoop opgeslagen mogelijkheden naar buiten brengen. Met andere woorden: de ascendant schept de mogelijkheden waaruit wij de lessen kunnen leren die ons iets over onszelf en onze plaats in de wereld vertellen en die ons laten zien hoe wij onze karmische verplichtingen moeten nakomen om tot een juiste invulling van onze levensopgave te komen. Schulman's De Ascendant, de poort tot ons karma is een fascinerend verslag van de relatie tussen astrologie, karma en reïncarnatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Schulman
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063781859
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 1989
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De ascendant is één van de belangrijkste onderdelen van onze horoscoop. Het meest gangbare standpunt onder astrologen is dat de ascendant iemands lichamelijke verschijning of iemands persoonlijke kijk op het leven door de ascendant bepaald wordt. Maar wie is zich ervan bewust dat de ascendant tevens belangrijke aanwijzingen geeft over ons karma, en daarmee essentieel is voor de wijze waarop wij reïncarneren?

Martin Schulman laat ons het verband zien tussen de ascendant en ons karma. In De Ascendant, de poort tot ons karma toont hij via een beschrijving van de ascendanten van de sterrenbeelden aan, dat de ascendant niet alleen de poort is waardoor ons innerlijk leven de wereld binnenstroomt, maar dat de ascendant tevens bepaalt op welke wijze wij de in onze horoscoop opgeslagen mogelijkheden naar buiten brengen. Met andere woorden: de ascendant schept de mogelijkheden waaruit wij de lessen kunnen leren die ons iets over onszelf en onze plaats in de wereld vertellen en die ons laten zien hoe wij onze karmische verplichtingen moeten nakomen om tot een juiste invulling van onze levensopgave te komen.

Schulman's De Ascendant, de poort tot ons karma is een fascinerend verslag van de relatie tussen astrologie, karma en reïncarnatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Schulman
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063781859
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 1989
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99