Spiritualiteit werkt bij vermoeidheid

praktische tips om je levenslust te koesteren

Prijs € 13,50

Uitverkocht

Anne-Christine Staals

Paperback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ruim 800.000 Nederlanders kampen met chronische vermoeidheidsklachten. Dit beperkt hun mogelijkheden en dat roept vaak frustratie, boosheid, angst en stress op: begrijpelijke, maar contraproductieve emoties. Hoe doorbreek je die spiraal? Dat kan als je je vermoeidheid ziet als iets wat op je levenspad komt en waar je zin aan kunt geven. Vermoeidheid biedt je de kans om rustig te onderzoeken of je nog wel de goede kant op gaat in je werk en in je privéleven. Of om bewuster in het hier en nu te zijn, meer voor jezelf te kiezen en meer van het leven te genieten. De eerste en moeilijkste stap is je vermoeidheid inclusief de grenzen die ze je oplegt, te accepteren. Dan kun je het leven weer verwelkomen zoals het is en ontwikkelt alles zich vanzelf. De auteur geeft in dit hoopvolle boek veel praktische tips voor die eerste, lastige stap en voor vervolgstappen. Het 12e deel in de serie Spiritualiteit werkt…. Zie ook: www.spiritualiteitwerkt.nu Tekstschrijfster Anne-Christine Staals schrijft over persoonlijke ontwikkeling en groei, onder andere voor het tijdschrift Spiegelbeeld. Van 2005-2008 worstelde ze met het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anne-Christine Staals
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025960155
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Ruim 800.000 Nederlanders kampen met chronische vermoeidheidsklachten. Dit beperkt hun mogelijkheden en dat roept vaak frustratie, boosheid, angst en stress op: begrijpelijke, maar contraproductieve emoties. Hoe doorbreek je die spiraal?

Dat kan als je je vermoeidheid ziet als iets wat op je levenspad komt en waar je zin aan kunt geven. Vermoeidheid biedt je de kans om rustig te onderzoeken of je nog wel de goede kant op gaat in je werk en in je privéleven. Of om bewuster in het hier en nu te zijn, meer voor jezelf te kiezen en meer van het leven te genieten. De eerste en moeilijkste stap is je vermoeidheid inclusief de grenzen die ze je oplegt, te accepteren. Dan kun je het leven weer verwelkomen zoals het is en ontwikkelt alles zich vanzelf.
De auteur geeft in dit hoopvolle boek veel praktische tips voor die eerste, lastige stap en voor vervolgstappen.

Het 12e deel in de serie Spiritualiteit werkt…. Zie ook: www.spiritualiteitwerkt.nu

Tekstschrijfster Anne-Christine Staals schrijft over persoonlijke ontwikkeling en groei, onder andere voor het tijdschrift Spiegelbeeld. Van 2005-2008 worstelde ze met het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anne-Christine Staals
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025960155
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99