Prince2 compact

Prijs € 26,95

Uitverkocht

P. Janssen

Paperback | Maart 2007 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Peter JanssenPRINCE2 COMPACTOrganisaties werken steeds meer samen om hun doelen te bereiken, waarbij vaak gebruikgemaakt wordt van een projectmatige aanpak. De projectmanagement-methode PRINCE2 is uitgegroeid tot een wereldwijde standard op ICT-gebied. Zij wordt echter ook steeds vaker in andere sectoren gebruikt.In Prince2 compact worden de werkwijze, het nut en de voordelen van PRINCE2 op een beknopte en begrijpelijke manier uitgelegd. In het boek worden veel praktijkvoorbeelden en opdrachten gegeven, en ieder hoofdstuk sluit af met vragen die de lezer kan beantwoorden om te beoordelen of de stof goed is begrepen. De behandelde onderwerpen sluiten aan op de examenspecificaties voor het EXIN-examen PRINCE2 Foundation. Op de begeleidende website bij dit boek staan een voorbeeldexamen en oefenvragen.Door het vele oefenmateriaal is het boek zeer geschikt voor gebruik binnen het onderwijs. Het kan echter ook uitstenkend zelfstandig worden doorgewerkt.Peter Janssen is als directeur van het IT-opleidingsinstituut CVA Informatica Opleidingen al meer dan twintig jaar werkzaam in het vakgebied van de IT en heeft veel ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal voor ITIL, ASL en PRINCE2.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Janssen
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043012843
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Peter Janssen
PRINCE2 COMPACT
Organisaties werken steeds meer samen om hun doelen te bereiken, waarbij vaak gebruikgemaakt wordt van een projectmatige aanpak. De projectmanagement-methode PRINCE2 is uitgegroeid tot een wereldwijde standard op ICT-gebied. Zij wordt echter ook steeds vaker in andere sectoren gebruikt.
In Prince2 compact worden de werkwijze, het nut en de voordelen van PRINCE2 op een beknopte en begrijpelijke manier uitgelegd. In het boek worden veel praktijkvoorbeelden en opdrachten gegeven, en ieder hoofdstuk sluit af met vragen die de lezer kan beantwoorden om te beoordelen of de stof goed is begrepen. De behandelde onderwerpen sluiten aan op de examenspecificaties voor het EXIN-examen PRINCE2 Foundation. Op de begeleidende website bij dit boek staan een voorbeeldexamen en oefenvragen.
Door het vele oefenmateriaal is het boek zeer geschikt voor gebruik binnen het onderwijs. Het kan echter ook uitstenkend zelfstandig worden doorgewerkt.
Peter Janssen is als directeur van het IT-opleidingsinstituut CVA Informatica Opleidingen al meer dan twintig jaar werkzaam in het vakgebied van de IT en heeft veel ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal voor ITIL, ASL en PRINCE2.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Janssen
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043012843
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99