Op weg naar de toekomst

trilogie bevat: Melodie uit de verte ; Een fluistering in de wind ; Toen de echo zweeg

Prijs € 14,95

Uitverkocht

H. Thijssing-Boer

Hardback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Trilogie van Nederlands meest gelezen auteur. Heerlijke streekverhalen over een voorbije tijd. Om met mee te leven en over weg te dromen!In Melodie uit de verte heeft Menneke Meier, als wees en kind van een ongehuwde moeder, een moeilijke jeugd in de gesloten dorpsgemeenschap waarin zij wordt uitgebuit. Als ze wordt opgevangen door Harm Hofstee, vindt ze bij hem de door haar zo gezochte echte liefde en geborgenheid en schenkt zij hem drie kinderen. In het vervolgdeel Een fluistering in de wind staan de levens van Marieke, Wiert en Geertje centraal. De drie kinderen van Menneke en Harm kennen elk hun eigen zorgen en bekommernissen, maar Geertje is toch Mennekes oogappel. Als Menneke sterft, doet Greet van Bruggen wat haar hart haar ingeeft.Mennekes kleindochter Menna is de hoofdpersoon in Toen de echo zweeg. Zowel zij als Evert Mollema werken op de Eekwerder Hof. In het dorp wisten de mensen het al wel: tussen die twee wordt het wel wat. Maar Menna kan niet naar de stem van haar hart luisteren, omdat haar boerin haar meer nodig heeft dan Evert. Toch vindt ze tijd om Evert te zien en samen op de dijk te lopen. De wereld lijkt echter stil te staan als Evert verongelukt en Menna zwanger blijkt. Zou de geschiedenis zich weer herhalen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Thijssing-Boer
Uitgever
VCL/West-Friesland
ISBN
9789020529500
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
575

Beschrijving

Trilogie van Nederlands meest gelezen auteur. Heerlijke streekverhalen over een voorbije tijd. Om met mee te leven en over weg te dromen!

In Melodie uit de verte heeft Menneke Meier, als wees en kind van een ongehuwde moeder, een moeilijke jeugd in de gesloten dorpsgemeenschap waarin zij wordt uitgebuit. Als ze wordt opgevangen door Harm Hofstee, vindt ze bij hem de door haar zo gezochte echte liefde en geborgenheid en schenkt zij hem drie kinderen. In het vervolgdeel Een fluistering in de wind staan de levens van Marieke, Wiert en Geertje centraal. De drie kinderen van Menneke en Harm kennen elk hun eigen zorgen en bekommernissen, maar Geertje is toch Mennekes oogappel. Als Menneke sterft, doet Greet van Bruggen wat haar hart haar ingeeft.
Mennekes kleindochter Menna is de hoofdpersoon in Toen de echo zweeg. Zowel zij als Evert Mollema werken op de Eekwerder Hof. In het dorp wisten de mensen het al wel: tussen die twee wordt het wel wat. Maar Menna kan niet naar de stem van haar hart luisteren, omdat haar boerin haar meer nodig heeft dan Evert. Toch vindt ze tijd om Evert te zien en samen op de dijk te lopen. De wereld lijkt echter stil te staan als Evert verongelukt en Menna zwanger blijkt. Zou de geschiedenis zich weer herhalen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Thijssing-Boer
Uitgever
VCL/West-Friesland
ISBN
9789020529500
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
575

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99