Musculoskeletale aandoeningen

orthopedie en traumatologie

Prijs € 81,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Johan Bellemans, Jan Victor

Hardback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zowat ieder van ons wordt vroeg of laat geconfronteerd met een orthopedisch of traumatologisch probleem. Zowel voor de geneesheer, de kinesist als fysiotherapeut is een goede basiskennis van de orthopedie en traumatologie dan ook van primair belang.Dit boek komt aan deze nood tegemoet en geeft een up-to-date beschrijving van de belangrijkste orthopedische aandoeningen en traumata van het bewegingsstelsel.De inhoud is gebaseerd op de basiskennis die elk geneesheer, kinesist en fysiotherapeut hieromtrent zou moeten kunnen verwerven, en is daarom uitermate geschikt als cursustekst bij de lessen orthopedie en traumatologie, en de lessen kinesitherapie en fysiotherapie.Het duidelijke taalgebruik en de talrijke illustraties maken dit werk erg vlot leesbaar, waardoor het ook een handig naslagwerk wordt voor iedereen die geïnteresseerd is in musculoskeletale letsels. Naast artsen, kinesisten en fysiotherapeuten, zullen andere paramedici en mensen actief in de sportwereld eveneens hun gading vinden in dit werk.OVER DE AUTEURSProf. Dr. Jan Victor is als hoofddocent verbonden aan de Universiteit Gent, waar hij orthopedie en traumatologie doceert aan de opleidingen geneeskunde, en revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Hij is diensthoofd van de dienst orthopedie en traumatologie aan het UZ Gent en voorzitter van de vakgroep Fysiotherapie en Orthopedie van de UGent. Prof. Dr. Johan Bellemans is orthopedisch chirurg aan de Universitaire Ziekenhuizen Pellenberg en Leuven, en tevens diensthoofd Orthopedie-Traumatologie. Hij is eveneens hoogleraar aan de faculteit geneeskunde van de KU Leuven, waar hij de lessen orthopedie en sportletsels van het musculoskeletaal systeem doceert en coördineert.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johan Bellemans, Jan Victor
Uitgever
Acco België
ISBN
9789033493133
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Zowat ieder van ons wordt vroeg of laat geconfronteerd met een orthopedisch of traumatologisch probleem. Zowel voor de geneesheer, de kinesist als fysiotherapeut is een goede basiskennis van de orthopedie en traumatologie dan ook van primair belang.

Dit boek komt aan deze nood tegemoet en geeft een up-to-date beschrijving van de belangrijkste orthopedische aandoeningen en traumata van het bewegingsstelsel.

De inhoud is gebaseerd op de basiskennis die elk geneesheer, kinesist en fysiotherapeut hieromtrent zou moeten kunnen verwerven, en is daarom uitermate geschikt als cursustekst bij de lessen orthopedie en traumatologie, en de lessen kinesitherapie en fysiotherapie.

Het duidelijke taalgebruik en de talrijke illustraties maken dit werk erg vlot leesbaar, waardoor het ook een handig naslagwerk wordt voor iedereen die geïnteresseerd is in musculoskeletale letsels. Naast artsen, kinesisten en fysiotherapeuten, zullen andere paramedici en mensen actief in de sportwereld eveneens hun gading vinden in dit werk.

OVER DE AUTEURS

Prof. Dr. Jan Victor is als hoofddocent verbonden aan de Universiteit Gent, waar hij orthopedie en traumatologie doceert aan de opleidingen geneeskunde, en revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Hij is diensthoofd van de dienst orthopedie en traumatologie aan het UZ Gent en voorzitter van de vakgroep Fysiotherapie en Orthopedie van de UGent.

Prof. Dr. Johan Bellemans is orthopedisch chirurg aan de Universitaire Ziekenhuizen Pellenberg en Leuven, en tevens diensthoofd Orthopedie-Traumatologie. Hij is eveneens hoogleraar aan de faculteit geneeskunde van de KU Leuven, waar hij de lessen orthopedie en sportletsels van het musculoskeletaal systeem doceert en coördineert.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johan Bellemans, Jan Victor
Uitgever
Acco België
ISBN
9789033493133
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99