Multifocus

anders kijken, anders doen

Prijs € 20,95

Uitverkocht

Gitta Overmaat, Lenneke Overmaat

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen kijkt door zijn eigen bril naar de werkelijkheid. Die bril bepaalt wat je denkt en wat je doet. Hoe je met mensen omgaat, hoe je situaties ervaart en hoe je omgaat met lastige kwesties. Door af en toe een andere bril op te zetten, schakel je tussen verschillende perspectieven: je verbreedt en verdiept je focus. Zo verruim je je blikveld en zie je veel meer dan door je oude, vertrouwde bril. 'Kun je het ook anders bekijken?', is dus de leidende vraag. Het vermogen om meervoudig te kijken en je houding ten opzichte van eenbepaalde situatie ter discussie te stellen, is de sleutel tot succesvol functioneren voor iedere professional. Multifocus biedt trainers, coaches en leidinggevenden een praktische methode om hen te leren dat vermogen te ontwikkelen. In Multifocus onderscheiden Gitta en Lenneke Overmaat zes perspectieven, zes focussen. Elke focus kent zijn eigen specifieke waarden, overtuigingen, kwaliteiten en vaardigheden. De auteurs hebben zich hierbij laten inspireren door de Zes Denkhoeden van Edward de Bono en de ZesNiveaus van leren van Bateson en Dilts. Ze laten overtuigend zien hoe je Multifocus gebruikt bij het begeleiden van professionals, teams enbij allerlei vormen van gespreksvoering. De vele praktische toepassingsmogelijkheden, rijk geïllustreerd met voorbeelden uit hun praktijk, maken dit boek een must voor iedereen die serieus aan de slag is met de professionele ontwikkeling van anderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gitta Overmaat, Lenneke Overmaat
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716385
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Iedereen kijkt door zijn eigen bril naar de werkelijkheid. Die bril bepaalt wat je denkt en wat je doet. Hoe je met mensen omgaat, hoe je situaties ervaart en hoe je omgaat met lastige kwesties. Door af en toe een andere bril op te zetten, schakel je tussen verschillende perspectieven: je verbreedt en verdiept je focus. Zo verruim je je blikveld en zie je veel meer dan door je oude, vertrouwde bril. 'Kun je het ook anders bekijken?', is dus de leidende vraag.

Het vermogen om meervoudig te kijken en je houding ten opzichte van een
bepaalde situatie ter discussie te stellen, is de sleutel tot succesvol functioneren voor iedere professional. Multifocus biedt trainers, coaches en leidinggevenden een praktische methode om hen te leren dat vermogen te ontwikkelen. In Multifocus onderscheiden Gitta en Lenneke Overmaat zes perspectieven, zes focussen. Elke focus kent zijn eigen specifieke waarden, overtuigingen, kwaliteiten en vaardigheden. De auteurs hebben zich hierbij laten inspireren door de Zes Denkhoeden van Edward de Bono en de Zes
Niveaus van leren van Bateson en Dilts. Ze laten overtuigend zien hoe je Multifocus gebruikt bij het begeleiden van professionals, teams en
bij allerlei vormen van gespreksvoering.

De vele praktische toepassingsmogelijkheden, rijk geïllustreerd met voorbeelden uit hun praktijk, maken dit boek een must voor iedereen die serieus aan de slag is met de professionele ontwikkeling van anderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gitta Overmaat, Lenneke Overmaat
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716385
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99