Mozart

een leven vol muziek

Prijs € 12,50

Uitverkocht

W. Sorgdrager

Paperback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wolfgang Amadeus Mozart leefde voor de muziek. Als pianist, violist en als componist. Nu, meer dan 250 jaar na zijn geboorte, houden wij nog steeds van zijn stukken. De auteur schrijft erover, voor kinderen, en laat stukken muziek horen. Omdat alle kinderen van nature muzikaal zijn en van muziek houden. Het boekje gaat over het leven van Mozart, op de CD staat zijn muziek. Niet iedereen zal zijn leven lang van Mozart genieten, maar de CD toont hoe mooi die muziek is. Het zijn kleine fragmenten, die uitnodigen. om de hele stukken te horen!. Winnie Sorgdrager heeft rechten gestudeerd en is in verschillende functies als jurist werkzaam geweest, onder andere als procureur-generaal en minister van justitie. Zij is nu lid van de Raad van State. Muziek is vanaf haar jeugd een van haar passies. Als kind las ze over muziek alles wat los en vast zat. Ze speelde piano en heeft het voorbereidend jaar van het conservatorium gevolgd, maar uiteindelijk niet voor een loop-baan in de muziek gekozen. De actieve muziekbeoefening is er in de loop van de jaren wat bij ingeschoten, maar de liefde is er niet minder om! Wolfgang Amadeus Mozart leefde voor de muziek. Als pianist, violist en als componist. Nu, meer dan 250 jaar na zijn geboorte, houden wij nog steeds van zijn stukken. Winnie Sorgdrager schrijft erover, voor kinderen, en laat stukken muziek horen. Omdat alle kinderen van nature muzikaal zijn en van muziek houden. Het boekje gaat over het leven van Mozart, op de CD staat zijn muziek. Niet iedereen zal zijn leven lang van Mozart genieten, maar de CD toont hoe mooi die muziek is. Het zijn kleine fragmenten, die uitnodigen om de hele stukken te horen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W. Sorgdrager
Uitgever
Ziederis, Uitgeverij
ISBN
9789070042141
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
45

Beschrijving

Wolfgang Amadeus Mozart leefde voor de muziek. Als pianist, violist en als componist. Nu, meer dan 250 jaar na zijn geboorte, houden wij nog steeds van zijn stukken. De auteur schrijft erover, voor kinderen, en laat stukken muziek horen. Omdat alle kinderen van nature muzikaal zijn en van muziek houden. Het boekje gaat over het leven van Mozart, op de CD staat zijn muziek. Niet iedereen zal zijn leven lang van Mozart genieten, maar de CD toont hoe mooi die muziek is. Het zijn kleine fragmenten, die uitnodigen. om de hele stukken te horen!. Winnie Sorgdrager heeft rechten gestudeerd en is in verschillende functies als jurist werkzaam geweest, onder andere als procureur-generaal en minister van justitie. Zij is nu lid van de Raad van State. Muziek is vanaf haar jeugd een van haar passies. Als kind las ze over muziek alles wat los en vast zat. Ze speelde piano en heeft het voorbereidend jaar van het conservatorium gevolgd, maar uiteindelijk niet voor een loop-baan in de muziek gekozen. De actieve muziekbeoefening is er in de loop van de jaren wat bij ingeschoten, maar de liefde is er niet minder om!
Wolfgang Amadeus Mozart leefde voor de muziek. Als pianist, violist en als componist. Nu, meer dan 250 jaar na zijn geboorte, houden wij nog steeds van zijn stukken. Winnie Sorgdrager schrijft erover, voor kinderen, en laat stukken muziek horen. Omdat alle kinderen van nature muzikaal zijn en van muziek houden. Het boekje gaat over het leven van Mozart, op de CD staat zijn muziek. Niet iedereen zal zijn leven lang van Mozart genieten, maar de CD toont hoe mooi die muziek is. Het zijn kleine fragmenten, die uitnodigen om de hele stukken te horen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W. Sorgdrager
Uitgever
Ziederis, Uitgeverij
ISBN
9789070042141
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
45

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99