Mountainbike rijtechnieken

Prijs € 22,50

Uitverkocht

H. Meyer, Han Meyer

Paperback | Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een afdaling over losliggende kiezels, een slalomparcours over een smal pad tussen het struikgewas of een onverwachte drempel in het traject… Wie met zijn mountainbike feilloos elke hindernis wil nemen, moet in de eerste plaats weten hoe hij zijn fiets perfect beheerst.In dit boek staan alle basistechnieken die zowel een beginnende als een gevorderde mountainbiker nodig heeft om in elke situatie de controle over zijn fiets te houden. Het boek begint bij de absolute basis door uitgebreid stil te staan bij de juiste rem- en schakeltechnieken. Daarna wordt dieper ingegaan op een aantal specifieke technieken en leer je onder andere hoe je haarspeldbochten kunt bedwingen, een steile helling beklimt en hoe je de handige ‘bunny hop’ op de juiste manier uitvoert. Bij elke techniek wordt de uitvoerige beschrijving aangevuld met handige tips en duidelijke foto’s, die je laten zien hoe je precies te werk moet gaan en wat daarbij belangrijke aandachtspunten zijn. Dankzij de technieken in dit boek ben je binnenkort zelfs het moeilijkste terrein de baas.Holger Meyer was ooit lid van het Duitse nationale mountainbiketeam en is organisator van heel wat cursussen in fietstechnieken.Thomas Rögner is freelancejournalist en auteur van meerdere boeken over het mountainbiken. Als hij niet aan het schrijven is, doorkruist hij op zijn mountainbike de Alpen of de Rocky Mountains.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Meyer, Han Meyer
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044714807
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
109

Beschrijving

Een afdaling over losliggende kiezels, een slalomparcours over een smal pad tussen het struikgewas of een onverwachte drempel in het traject… Wie met zijn mountainbike feilloos elke hindernis wil nemen, moet in de eerste plaats weten hoe hij zijn fiets perfect beheerst.
In dit boek staan alle basistechnieken die zowel een beginnende als een gevorderde mountainbiker nodig heeft om in elke situatie de controle over zijn fiets te houden. Het boek begint bij de absolute basis door uitgebreid stil te staan bij de juiste rem- en schakeltechnieken. Daarna wordt dieper ingegaan op een aantal specifieke technieken en leer je onder andere hoe je haarspeldbochten kunt bedwingen, een steile helling beklimt en hoe je de handige ‘bunny hop’ op de juiste manier uitvoert. Bij elke techniek wordt de uitvoerige beschrijving aangevuld met handige tips en duidelijke foto’s, die je laten zien hoe je precies te werk moet gaan en wat daarbij belangrijke aandachtspunten zijn. Dankzij de technieken in dit boek ben je binnenkort zelfs het moeilijkste terrein de baas.
Holger Meyer was ooit lid van het Duitse nationale mountainbiketeam en is organisator van heel wat cursussen in fietstechnieken.
Thomas Rögner is freelancejournalist en auteur van meerdere boeken over het mountainbiken. Als hij niet aan het schrijven is, doorkruist hij op zijn mountainbike de Alpen of de Rocky Mountains.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Meyer, Han Meyer
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044714807
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
109

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99