Mountain high

50 legendarische fietstochten over de bergen van Europa

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Daniel Friebe

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

50 legendarische fietstochten over de bergen van EuropaMountain High is het actueelste, uitvoerigste en mooiste eerbetoon aan de heuvels en bergen die heilige plaatsen in de wielerwereld zijn geworden. In dit boek zijn 50 legendarische Europese beklimmingen opgenomen die het toneel waren van sportheroïek en tegelijkertijd wonderen van de natuur zijn. Deze heuvels en bergen zijn bedevaartplaatsen geworden die iedere fietser of wielerfan op een dag wil bezoeken en bedwingen.Het boek geeft bij elke route spectaculaire foto's, kaarten, gedetailleerde profielen en praktische adviezen. De aantrekkelijk geschreven teksten van Daniel Friebe maken duidelijk waarom een klim het verdiende om opgenomen te worden en geeft een prachtige beschrijving van het majestueuze landschap, de heldhaftige daden van de grote wielrenners, de inspanning die geleverd moet worden en vreugde die wordt gevoeld bij het bereiken van de top. Met ruim 250 speciaal hiervoor gemaakte foto's van wielerfotograaf Pete Goding is dit een unieke en prachtige gids voor de mooiste bergen van Europa.Het is een ideaal boek voor zowel de geïnteresseerde lezer als de actieve fietser. Die actieve fietser kan de ervaren clubwielrenner zijn, maar ook de recreatieve fietsliefhebber die één grote uitdaging zoekt. Beklimmingen die worden besproken zijn iconen als de Alpe d'Huez, Col du Galibier, Mont Ventoux, Col d'Izoard en Col du Tourmalet uit de Tour de France, de Passo dello Stelvio, Passo Fedaia, Le Tre Cime di Lavaredo en andere heilige toppen uit de Giro d'Italia plus de formidabele Alto d'Angliru in Spanje, de Oostenrijkse Großglockner en 40 andere bergen die deel zijn gaan uitmaken van de wielerlegende.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daniel Friebe
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048306817
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

50 legendarische fietstochten over de bergen van Europa

Mountain High is het actueelste, uitvoerigste en mooiste eerbetoon aan de heuvels en bergen die heilige plaatsen in de wielerwereld zijn geworden. In dit boek zijn 50 legendarische Europese beklimmingen opgenomen die het toneel waren van sportheroïek en tegelijkertijd wonderen van de natuur zijn. Deze heuvels en bergen zijn bedevaartplaatsen geworden die iedere fietser of wielerfan op een dag wil bezoeken en bedwingen.

Het boek geeft bij elke route spectaculaire foto's, kaarten, gedetailleerde profielen en praktische adviezen. De aantrekkelijk geschreven teksten van Daniel Friebe maken duidelijk waarom een klim het verdiende om opgenomen te worden en geeft een prachtige beschrijving van het majestueuze landschap, de heldhaftige daden van de grote wielrenners, de inspanning die geleverd moet worden en vreugde die wordt gevoeld bij het bereiken van de top. Met ruim 250 speciaal hiervoor gemaakte foto's van wielerfotograaf Pete Goding is dit een unieke en prachtige gids voor de mooiste bergen van Europa.

Het is een ideaal boek voor zowel de geïnteresseerde lezer als de actieve fietser. Die actieve fietser kan de ervaren clubwielrenner zijn, maar ook de recreatieve fietsliefhebber die één grote uitdaging zoekt. Beklimmingen die worden besproken zijn iconen als de Alpe d'Huez, Col du Galibier, Mont Ventoux, Col d'Izoard en Col du Tourmalet uit de Tour de France, de Passo dello Stelvio, Passo Fedaia, Le Tre Cime di Lavaredo en andere heilige toppen uit de Giro d'Italia plus de formidabele Alto d'Angliru in Spanje, de Oostenrijkse Großglockner en 40 andere bergen die deel zijn gaan uitmaken van de wielerlegende.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daniel Friebe
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048306817
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99