Motorisch gestoord

Prijs € 17,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

J. Overzee

Paperback | Mei 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Joost Overzee (1963) is vijftien jaar redacteur en testrijder van Motor Magazine. In deze verhalenbundel heeft hij zijn meest memorabelé en doldrieste ervaringen opgetekend. Hij ontsnapt aan de verdrinkingsdood, redt per motor een ingesneeuwd echtpaar op een Alpenpas, racet als een bezetene tegen een toekomstige fractievoorzitter en ligt geregeld in de clinch met de politie.Motorisch gestoord verhaalt over extase, angst, woede, snelheid, jetlag, luxe, dronkenschap, deadlines, verdriet en klein kneutergeluk met altijd de motorfiets als rode draad.'Manisch slalom ik de Yamaha over de weg, in de Goede Kaapse Hoop nog wat resten benzine richting de carburateurs te loodsen. Maar na enige laatste stapvoetse verbrandingsklappen valt de motor definitief stil.De duisternis valt in. Jan van Riebeeck was een stuk beter af toen hij hier in 1652 een beetje de paljas kwam uithangen; die had tenminste gezelschap, beschuit, misschien zelfs wel een Mars of een zak chips. Trouwens. wat voor beesten ontwaken hier als de zon ondergaat? Die welpjes zullen wel opkijken als ze van moeder de leeuw een uiteengereten Hollandse motorrijder als ontbijt geserveerd krijgen.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Overzee
Uitgever
Mastix Press
ISBN
9789080960121
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Joost Overzee (1963) is vijftien jaar redacteur en testrijder van Motor Magazine. In deze verhalenbundel heeft hij zijn meest memorabelé en doldrieste ervaringen opgetekend. Hij ontsnapt aan de verdrinkingsdood, redt per motor een ingesneeuwd echtpaar op een Alpenpas, racet als een bezetene tegen een toekomstige fractievoorzitter en ligt geregeld in de clinch met de politie.
Motorisch gestoord verhaalt over extase, angst, woede, snelheid, jetlag, luxe, dronkenschap, deadlines, verdriet en klein kneutergeluk met altijd de motorfiets als rode draad.
'Manisch slalom ik de Yamaha over de weg, in de Goede Kaapse Hoop nog wat resten benzine richting de carburateurs te loodsen. Maar na enige laatste stapvoetse verbrandingsklappen valt de motor definitief stil.
De duisternis valt in. Jan van Riebeeck was een stuk beter af toen hij hier in 1652 een beetje de paljas kwam uithangen; die had tenminste gezelschap, beschuit, misschien zelfs wel een Mars of een zak chips. Trouwens. wat voor beesten ontwaken hier als de zon ondergaat? Die welpjes zullen wel opkijken als ze van moeder de leeuw een uiteengereten Hollandse motorrijder als ontbijt geserveerd krijgen.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Overzee
Uitgever
Mastix Press
ISBN
9789080960121
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99