Moord in de provincie

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Silvan Schoonhoven

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Opeens hoorde ik in het café een knal. Ik zag dat die man tegen de deurpost naar de toiletten viel en ineen zakte. Ik stond er een paar meter vanaf, keek direct om mij heen en zag dat twee mensen daar vandaan wegliepen. Hoe dat ging en wie de schutter was, wil ik niet verklaren. Ik ben heel erg bang voor represailles.'Honderd angstige getuigen uit het café wisten wie het had gedaan, maar ze hielden hun mond dicht - op een enkeling na. De bizarre Hoornse cafémoord is een van de zaken in MOORD IN NOORD-HOLLAND, een bloemlezing van opmerkelijke familiedrama's, liquidaties, verdwijningen en passiemoorden uit de provincie. Silvan Schoonhoven deed onderzoek naar een aantal van dergelijke zaken. De raadselachtige verdwijning van de zwangere Mieke Guliën uit Muiden, de intrigerende dubbele kindermoord in Purmerend, de paskamermoord waarin justitie alles verkeerd deed, de stewardess uit Badhoevedorp die haar gezin wegvaagde, seriemoordenaar Michel Stockx die toesloeg in Zwaag en IJmuiden. Het zijn maar een paar voorbeelden die in het boek indringend worden beschreven. Schoonhoven haalt nieuwe feiten boven water, spreekt met getuigen, verdachten, familie en advocaten en komt met verrassende conclusies. Een boek vol huiveringwekkende verhalen over duistere zaken in Noord-Holland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Silvan Schoonhoven
Uitgever
HDC Media b.v
ISBN
9789491308116
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

'Opeens hoorde ik in het café een knal. Ik zag dat die man tegen de deurpost naar de toiletten viel en ineen zakte. Ik stond er een paar meter vanaf, keek direct om mij heen en zag dat twee mensen daar vandaan wegliepen. Hoe dat ging en wie de schutter was, wil ik niet verklaren. Ik ben heel erg bang voor represailles.'

Honderd angstige getuigen uit het café wisten wie het had gedaan, maar ze hielden hun mond dicht - op een enkeling na. De bizarre Hoornse cafémoord is een van de zaken in MOORD IN NOORD-HOLLAND, een bloemlezing van opmerkelijke familiedrama's, liquidaties, verdwijningen en passiemoorden uit de provincie. Silvan Schoonhoven deed onderzoek naar een aantal van dergelijke zaken. De raadselachtige verdwijning van de zwangere Mieke Guliën uit Muiden, de intrigerende dubbele kindermoord in Purmerend, de paskamermoord waarin justitie alles verkeerd deed, de stewardess uit Badhoevedorp die haar gezin wegvaagde, seriemoordenaar Michel Stockx die toesloeg in Zwaag en IJmuiden. Het zijn maar een paar voorbeelden die in het boek indringend worden beschreven. Schoonhoven haalt nieuwe feiten boven water, spreekt met getuigen, verdachten, familie en advocaten en komt met verrassende conclusies. Een boek vol huiveringwekkende verhalen over duistere zaken in Noord-Holland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Silvan Schoonhoven
Uitgever
HDC Media b.v
ISBN
9789491308116
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99