Moments

voor ouders van kinderen van 8-12 jaar

Prijs € 8,99

Uitverkocht

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een inspirerend magazine om te lezen en door te kijken. Met waardevolle artikelen, interviews en praktische ideeën voor het opvoeden met geloven. Een inhoudsvol cadeau aan ouders van jonge kinderen. Met extra magazine voor de kinderen zelf.Veel ouders willen hun kinderen wel iets van het geloof mee geven, maar vinden het lastig hieraan invulling te geven. Bovendien is het leven van een gemiddeld gezin al druk genoeg. Aan het lezen van dikke boeken of het volgen van een cursus over geloofsopvoeding kom je als ouder niet zo sneltoe. Maar 's avonds op de bank eens een mooi blad doorbladeren behoort wel tot de mogelijkheden! JOP, jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk, heeft daarom in samenwerking met Uitgeverij Boekencentrum het magazine Moments ontwikkeld, een aantrekkelijk magazine dat lekker wegleest, maar intussen inhoudelijk veel biedt. Zo bevat Moments artikelen over spreken over God met je kinderen, samen bidden, omgaan met rouw en verlies en geloofsontwikkeling bij kinderen. Ook biedt Moments veel interviews, ervaringsverhalen en praktische ideeën en adviezen om ouders te inspireren voor het opvoeden met geloven.Bij Moments hoort ook een klein magazine voor kinderen.Moments staat onder redactie van JOP, jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023920861
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
67

Beschrijving

Een inspirerend magazine om te lezen en door te kijken. Met waardevolle artikelen, interviews en praktische ideeën voor het opvoeden met geloven. Een inhoudsvol cadeau aan ouders van jonge kinderen. Met extra magazine voor de kinderen zelf.

Veel ouders willen hun kinderen wel iets van het geloof mee geven, maar vinden het lastig hieraan invulling te geven. Bovendien is het leven van een gemiddeld gezin al druk genoeg. Aan het lezen van dikke boeken of het volgen van een cursus over geloofsopvoeding kom je als ouder niet zo snel

toe. Maar 's avonds op de bank eens een mooi blad doorbladeren behoort wel tot de mogelijkheden! JOP, jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk, heeft daarom in samenwerking met Uitgeverij Boekencentrum het magazine Moments ontwikkeld, een aantrekkelijk magazine dat lekker wegleest, maar intussen inhoudelijk veel biedt. Zo bevat Moments artikelen over spreken over God met je kinderen, samen bidden, omgaan met rouw en verlies en geloofsontwikkeling bij kinderen. Ook biedt Moments veel interviews, ervaringsverhalen en praktische ideeën en adviezen om ouders te inspireren voor het opvoeden met geloven.

Bij Moments hoort ook een klein magazine voor kinderen.

Moments staat onder redactie van JOP, jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023920861
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
67

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99