Mohammed, de islam, de koran en de Bijbel

Prijs € 15,95

Uitverkocht

H.G. Koekkoek

Paperback | Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De islam is een snel groeiende godsdienst in ons land. Vijftig procent van alle baby's heeft islamitische ouders. Verwacht wordt dat binnen 15 jaar de helft van de Nederlandse bevolking uit moslims zal bestaan! Als deze verwachting uitkomt, zullen de islamieten over 16 jaar de meerderheid van ons land vormen, met alle gevolgen van dien! Dit kunnen eerst politieke gevolgen zijn en daarna ook godsdienstige gevolgen. In Amsterdam en Rotterdam bestaat de helft van de bevolking nu al uit islamieten!Velen maken zich zorgen en vragen zich af: "Wat wil de islam?" Er is verschil tussen 'weten wat de islam is en wat de islam wil' en 'de islam begrijpen'. In dit boek leest u, dat de islam meer is dan alleen een godsdienst. Het is ook een politiek systeem. Veel regeringsleiders - ook in ons land - maken duidelijk, dat zij wel weten dat de islam er is, maar dat zij de islam absoluut niet begrijpen. Zij maken duidelijk, dat zij geen idee hebben, wat de islam wil met ons land, met Europa en met de gehele wereld. In hun onkunde zijn zij zelfs bezig ons aan de islam te 'verkopen'. Wat is de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen?In dit boek leert u niet alleen Mohammed kennen, maar ontdekt u ook zijn verlangen om de Arabieren een godsdienst en een heilig boek (de Koran) te geven net als Joden en christenen hadden. Het laat u zien wat de islam leert over God, over Jezus, over Joden, over christenen en over de Bijbel.U leert islamieten kennen als vredelievende mensen en u leert islamieten kennen als mensen die zich werpen op de gewapende jihad. U gaat begrijpen, waarom er nooit echte vrede tussen de Arabische staten en Israël kan komen. U gaat begrijpen waarom de islam ook met ons land in een staat van oorlog is. U gaat ontdekken hoe de islam tegen u aankijkt en hoe de islam eens - als de islam in ons land de macht krijgt - u zal behandelen.Dit boek wil een eerlijk boek zijn. Dit boek geeft geen gevoelsargumenten, zoals velen doen als zij over de islam en Allah spreken. Velen denken dat zij de islam kennen. Als je hoort wat zij zeggen, blijkt duidelijk, dat ze de islam niet echt kennen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H.G. Koekkoek
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
ISBN
9789070700447
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

De islam is een snel groeiende godsdienst in ons land. Vijftig procent van alle baby's heeft islamitische ouders. Verwacht wordt dat binnen 15 jaar de helft van de Nederlandse bevolking uit moslims zal bestaan! Als deze verwachting uitkomt, zullen de islamieten over 16 jaar de meerderheid van ons land vormen, met alle gevolgen van dien! Dit kunnen eerst politieke gevolgen zijn en daarna ook godsdienstige gevolgen. In Amsterdam en Rotterdam bestaat de helft van de bevolking nu al uit islamieten!
Velen maken zich zorgen en vragen zich af: "Wat wil de islam?" Er is verschil tussen 'weten wat de islam is en wat de islam wil' en 'de islam begrijpen'. In dit boek leest u, dat de islam meer is dan alleen een godsdienst. Het is ook een politiek systeem. Veel regeringsleiders - ook in ons land - maken duidelijk, dat zij wel weten dat de islam er is, maar dat zij de islam absoluut niet begrijpen. Zij maken duidelijk, dat zij geen idee hebben, wat de islam wil met ons land, met Europa en met de gehele wereld. In hun onkunde zijn zij zelfs bezig ons aan de islam te 'verkopen'. Wat is de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen?
In dit boek leert u niet alleen Mohammed kennen, maar ontdekt u ook zijn verlangen om de Arabieren een godsdienst en een heilig boek (de Koran) te geven net als Joden en christenen hadden. Het laat u zien wat de islam leert over God, over Jezus, over Joden, over christenen en over de Bijbel.
U leert islamieten kennen als vredelievende mensen en u leert islamieten kennen als mensen die zich werpen op de gewapende jihad. U gaat begrijpen, waarom er nooit echte vrede tussen de Arabische staten en Israël kan komen. U gaat begrijpen waarom de islam ook met ons land in een staat van oorlog is. U gaat ontdekken hoe de islam tegen u aankijkt en hoe de islam eens - als de islam in ons land de macht krijgt - u zal behandelen.
Dit boek wil een eerlijk boek zijn. Dit boek geeft geen gevoelsargumenten, zoals velen doen als zij over de islam en Allah spreken. Velen denken dat zij de islam kennen. Als je hoort wat zij zeggen, blijkt duidelijk, dat ze de islam niet echt kennen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H.G. Koekkoek
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
ISBN
9789070700447
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99