Moekoesja's kus

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Yolande Belghazi-Timman

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik sta aan de rand van een vreemd gebied. De weg gaat er dwars doorheen. Achter elke hoek lijkt een gevaar te schuilen. Mijn moeder heeft een hekel aan me en Moekoesja, mijn grootmoeder, houdt van mij. Tenminste, als ik ben zoals zij. Sterk en trots. Maar dat ben ik niet. Ik zou wel willen. Maar het gaat niet als je mij bent. In Moekoesja's kus neemt de auteur de lezer mee in de belevingswereld van het sensitieve meisje Noor Elderson. Noors angst, verwondering en het intensief doorleven van de prikkels van buitenaf worden trefzeker en met lichtvoetigheid geschilderd. Haar overlevingsdrang en rijke fantasie zorgen ervoor dat ze overeind blijft en haar weg weet te vinden in een vreemde en eenzame wereld. 'Moekoesja's kus is een verbijsterend en hartverscheurend mooi verhaal. Zelden heb ik zo'n intens boek gelezen.' Hein-Anton van der HeijdenYolande Belghazi-Timman is geboren in Amsterdam en studeerde linguïstiek. Ze werkt voor het onderwijs Nederlands aan anderstaligen. Daarnaast schrijft ze verhalen die verschenen zijn in bundels van onder andere uitgeverij Nieuwe Druk. Moekoesja's kus is haar debuutroman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yolande Belghazi-Timman
Uitgever
Boekhandel Jansen & De Feijter / Nieuwe
ISBN
9789492020062
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Beschrijving

Ik sta aan de rand van een vreemd gebied. De weg gaat er dwars doorheen. Achter elke hoek lijkt een gevaar te schuilen. Mijn moeder heeft een hekel aan me en Moekoesja, mijn grootmoeder, houdt van mij. Tenminste, als ik ben zoals zij. Sterk en trots. Maar dat ben ik niet. Ik zou wel willen.

Maar het gaat niet
als je mij bent.

In Moekoesja's kus neemt de auteur de lezer mee in de belevingswereld van het sensitieve meisje Noor Elderson.
Noors angst, verwondering en het intensief doorleven van de prikkels van buitenaf worden trefzeker en met lichtvoetigheid geschilderd. Haar overlevingsdrang en rijke fantasie zorgen ervoor dat ze overeind blijft en haar weg weet te vinden in een vreemde en eenzame wereld.

'Moekoesja's kus is een verbijsterend en hartverscheurend mooi verhaal. Zelden heb ik zo'n intens boek gelezen.'
Hein-Anton van der Heijden

Yolande Belghazi-Timman is geboren in Amsterdam en studeerde linguïstiek. Ze werkt voor het onderwijs Nederlands aan anderstaligen. Daarnaast schrijft ze verhalen die verschenen zijn in bundels van onder andere uitgeverij Nieuwe Druk.
Moekoesja's kus is haar debuutroman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yolande Belghazi-Timman
Uitgever
Boekhandel Jansen & De Feijter / Nieuwe
ISBN
9789492020062
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99