Mode

Antwerpen academie 50

Prijs € 49,99

Uitverkocht

Suzy Menkes

Hardback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hét boek over de spraakmakende Antwerpse modeacademieDirk Bikkembergs, Ann Demeulemeester, Walter Van Beirendonck, Dries Van Noten, Dirk Van Saene, Marina Yee en Martin Margiela zijn maar enkele van de namen die de Antwerpse mode op de wereldkaart plaatsten. Dit boek brengt een boeiend tekst- enbeeldverhaal over het succes van de Antwerpse modeacademie en haar invloed op de internationale modewereld. Een internationale blik op het ontstaan en de bloei van de academie, de typische identiteit van de Antwerpse mode, het internationale renommee van de afstudeershows, het verhaal van de Antwerpse zes, en nog veel meer. Het boek is doorspekt met diepte-interviews met alle belangrijke Antwerpse ontwerpers.Ultiem overzicht van 50 jaar Antwerpse modeacademie in woord en beeldInterviews met de belangrijkste hoofdrolspelers van de Antwerpse sceneMet de medewerking van gerenommeerde nationale en internationale auteurs Suzy Menkes, Hettie Judah, Tim Blanks, Kaat Debo e.a. Suzy Menkes is als Britse modejournaliste sinds 1988 verbonden aan de International Herald Tribune en werkte eerder mee aan o.a. Stephen Jones & het accent op mode.Hettie Judah is een Britse curator die schrijft over design in internationale media zoals The Financial Times, Art Review en DAMn. Ze is momenteel editor at large van The Word Magazine. Kaat Debo is directeur van het Antwerpse ModeMuseum, wordt internationaal gelauwerd om haar tentoonstellingen en publiceerde eerder in boeken over Walter Van Beirendonck, Stephen Jones, Nudie Cohn, Delvaux, Jacoba de Jonge, het gebruik van de kleur zwart in mode en kostuum (Meesterlijk Zwart) en tricot in de mode (Unravel).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzy Menkes
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401409391
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Hét boek over de spraakmakende Antwerpse modeacademie

Dirk Bikkembergs, Ann Demeulemeester, Walter Van Beirendonck, Dries Van Noten,
Dirk Van Saene, Marina Yee en Martin Margiela zijn maar enkele van de namen die de Antwerpse mode op de wereldkaart plaatsten. Dit boek brengt een boeiend tekst- en
beeldverhaal over het succes van de Antwerpse modeacademie en haar invloed op de internationale modewereld. Een internationale blik op het ontstaan en de bloei van de academie, de typische identiteit van de Antwerpse mode, het internationale renommee van de afstudeershows, het verhaal van de Antwerpse zes, en nog veel meer. Het boek is doorspekt met diepte-interviews met alle belangrijke Antwerpse ontwerpers.

Ultiem overzicht van 50 jaar Antwerpse modeacademie in woord en beeld
Interviews met de belangrijkste hoofdrolspelers van de Antwerpse scene
Met de medewerking van gerenommeerde nationale en internationale auteurs
Suzy Menkes, Hettie Judah, Tim Blanks, Kaat Debo e.a.

Suzy Menkes is als Britse modejournaliste sinds 1988 verbonden aan de International Herald Tribune en werkte eerder mee aan o.a. Stephen Jones & het accent op mode.
Hettie Judah is een Britse curator die schrijft over design in internationale media zoals The Financial Times, Art Review en DAMn. Ze is momenteel editor at large van The Word Magazine. Kaat Debo is directeur van het Antwerpse ModeMuseum, wordt internationaal gelauwerd om haar tentoonstellingen en publiceerde eerder in boeken over Walter Van Beirendonck, Stephen Jones, Nudie Cohn, Delvaux, Jacoba de Jonge, het gebruik van de kleur zwart in mode en kostuum (Meesterlijk Zwart) en tricot in de mode (Unravel).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzy Menkes
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401409391
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99