MMS De Doorbraak

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Jim Humble

Paperback | Januari 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik hoop, dat u nu niet denkt dat het in dit boek alweer om zo´n nieuw geweldig voedings-supplement gaat, dat mensen slechts dan helpt, wanneer men het meerdere maanden inneemt. Dit is dus niet zo. Het mineraalprepaat werkt binnen enkele uren. De mensenkiller nummer één in deze tijd is malaria, een ziekte die met behulp van MMS in de meeste gevallen al binnen vier uur overwonnen is. Klinische studies die in het Oost- Afrikaanse Malawi uitgevoerd zijn, bevestigen dit.Er is niet één enkel geval bekend waarin de malariaveroorzaker niet gedood werd. Meer dan 75.000 malariapatiënten zijn dankzij het hier omschreven mineraalpreparaat vandaag weer in staat om te werken en een productief leven te leiden. Vele aidspatiënten, die MMS innemen, zijn binnen drie dagen van de ziekte bevrijd en ook andere klachten en symptomen verdwijnen. Zou men alle patiënten van het dichtstbijzijnde ziekenhuis het mineraalpreparaat geven, dan zouden meer dan 50% van alle patiënten binnen een week naar huis kunnen gaan.Sinds meer dan 100 jaar gebruiken klinieken en ziekenhuizen de werkzame stoffen van dit preparaat om vloeren, tafels, instrumenten en andere voorwerpen te desinfecteren. Nu is het mogelijk deze effectieve kiemkiller zo te gebruiken dat het immuunsysteem erdoor ondersteund wordt om ziekteveroorzakers in het menselijk lichaam onschadelijk te maken.Het mag ongelooflijk klinken, maar als het op de juiste manier toegediend wordt, dan kan het immuunsysteem deze killer gebruiken om alleen de schadelijke kiemen, bacteriën en virussen te verwijderen. Noch de nuttige bacteriën, noch de gezonde cellen hebben er enig nadeel van. In dit boek heb ik geprobeerd mij alleen tot de feiten aangaande het mineraalpreparaat te beperken.Dit is het verhaal over de ontdekking en verdere ontwikkeling van het meest effectieve versterkende middel voor het immuunsysteem. Het is het tot nu toe beste middel (geen medicijn!) tegen al die ziektes en kwalen waaronder de mensheid lijdt. Ik denk dat dit verhaal, dankzij mijn moeite om de feiten uit te werken en ze openbaar te maken, ertoe zal bijdragen, u met het mineraalpreparaat vertrouwd te maken en u ertoe zal brengen het een kans te geven. Door het mineraalpreparaat kunt u levens redden – dat van anderen, maar ook dat van uzelf.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jim Humble
Uitgever
Jim Humble Uitgeverij
ISBN
9789088790003
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
185

Beschrijving

Ik hoop, dat u nu niet denkt dat het in dit boek alweer om zo´n nieuw geweldig voedings-supplement gaat, dat mensen slechts dan helpt, wanneer men het meerdere maanden inneemt. Dit is dus niet zo. Het mineraalprepaat werkt binnen enkele uren. De mensenkiller nummer één in deze tijd is malaria, een ziekte die met behulp van MMS in de meeste gevallen al binnen vier uur overwonnen is. Klinische studies die in het Oost- Afrikaanse Malawi uitgevoerd zijn, bevestigen dit.
Er is niet één enkel geval bekend waarin de malariaveroorzaker niet gedood werd. Meer dan 75.000 malariapatiënten zijn dankzij het hier omschreven mineraalpreparaat vandaag weer in staat om te werken en een productief leven te leiden.
Vele aidspatiënten, die MMS innemen, zijn binnen drie dagen van de ziekte bevrijd en ook andere klachten en symptomen verdwijnen. Zou men alle patiënten van het dichtstbijzijnde ziekenhuis het mineraalpreparaat geven, dan zouden meer dan 50% van alle patiënten binnen een week naar huis kunnen gaan.
Sinds meer dan 100 jaar gebruiken klinieken en ziekenhuizen de werkzame stoffen van dit preparaat om vloeren, tafels, instrumenten en andere voorwerpen te desinfecteren. Nu is het mogelijk deze effectieve kiemkiller zo te gebruiken dat het immuunsysteem erdoor ondersteund wordt om ziekteveroorzakers in het menselijk lichaam onschadelijk te maken.
Het mag ongelooflijk klinken, maar als het op de juiste manier toegediend wordt, dan kan het immuunsysteem deze killer gebruiken om alleen de schadelijke kiemen, bacteriën en virussen te verwijderen. Noch de nuttige bacteriën, noch de gezonde cellen hebben er enig nadeel van. In dit boek heb ik geprobeerd mij alleen tot de feiten aangaande het mineraalpreparaat te beperken.
Dit is het verhaal over de ontdekking en verdere ontwikkeling van het meest effectieve versterkende middel voor het immuunsysteem. Het is het tot nu toe beste middel (geen medicijn!) tegen al die ziektes en kwalen waaronder de mensheid lijdt. Ik denk dat dit verhaal, dankzij mijn moeite om de feiten uit te werken en ze openbaar te maken, ertoe zal bijdragen, u met het mineraalpreparaat vertrouwd te maken en u ertoe zal brengen het een kans te geven. Door het mineraalpreparaat kunt u levens redden – dat van anderen, maar ook dat van uzelf.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jim Humble
Uitgever
Jim Humble Uitgeverij
ISBN
9789088790003
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
185

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99