Mini Loco Kikker pakket

Kikker en al zijn vriendjes ontwikkelingsspelletjes 4-6 jaar

Prijs € 27,75

Uitverkocht

Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mini Loco betekent urenlang speelplezier. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al zelfstandig met de Mini Loco doos en de boekjes werken.Ze kunnen zelf controleren of ze de opdrachten goed hebben gemaakt. De opdrachten zijn heel speels, maar ook heel leerzaam. Zo ontwikkelen kinderen zich spelenderwijs. Mini Loco is het meest gebruikte leerspel op de basisschool.Er zijn nog veel meer boekjes. Ze zijn allemaal te gebruiken bij de Mini Loco basisdoos.Veel plezier!Dit complete pakket bevat- de twee Mini Loco boekjes Kikker en al z’n vriendjes 1 en 2- de Mini Loco basisdoos.Het allerleukste leerspelZo speel je met Mini Loco1 Open je Mini Loco-boekje en leg het zo neer, dat je de plaatjes goed voor je hebt. Open de doos en leg de blokjes in de rode vakjes.2 Leg dan de doorzichtige bodem van de doos op de onderste bladzij in je Mini Loco.boekje.3 Pak nu blokje 1 en kijk bij plaatje 1 op de bovenste bladzij. Zoek nu op de onderste bladzij het plaatje dat erbij hoort.Leg blokje 1 daarop.4 Doe dat met alle blokjes.5 Ben je klaar? Doe de doos dan dicht en draai hem om. Je ziet nu 3 figuren. Zijn dat dezelfde figuren als op de onderste bladzij? Dan heb je het goed gedaan.6 Liggen er blokjes verkeerd? Dan moet je die opdrachten nog een keer doen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Zwijsen Uitgeverij
ISBN
9789001589271
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Mini Loco betekent urenlang speelplezier. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al zelfstandig met de Mini Loco doos en de boekjes werken.
Ze kunnen zelf controleren of ze de opdrachten goed hebben gemaakt. De opdrachten zijn heel speels, maar ook heel leerzaam. Zo ontwikkelen kinderen zich spelenderwijs. Mini Loco is het meest gebruikte leerspel op de basisschool.
Er zijn nog veel meer boekjes. Ze zijn allemaal te gebruiken bij de Mini Loco basisdoos.
Veel plezier!
Dit complete pakket bevat
- de twee Mini Loco boekjes Kikker en al z’n vriendjes 1 en 2
- de Mini Loco basisdoos.
Het allerleukste leerspel
Zo speel je met Mini Loco
1 Open je Mini Loco-boekje en leg het zo neer, dat je de plaatjes goed voor je hebt. Open de doos en leg de blokjes in de rode vakjes.
2 Leg dan de doorzichtige bodem van de doos op de onderste bladzij in je Mini Loco.boekje.
3 Pak nu blokje 1 en kijk bij plaatje 1 op de bovenste bladzij. Zoek nu op de onderste bladzij het plaatje dat erbij hoort.
Leg blokje 1 daarop.
4 Doe dat met alle blokjes.
5 Ben je klaar? Doe de doos dan dicht en draai hem om. Je ziet nu 3 figuren. Zijn dat dezelfde figuren als op de onderste bladzij? Dan heb je het goed gedaan.
6 Liggen er blokjes verkeerd? Dan moet je die opdrachten nog een keer doen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Zwijsen Uitgeverij
ISBN
9789001589271
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99