Ming stylemeister

Prijs € 49,95

Uitverkocht

San Ming

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het schitterend vormgegeven Ming Stylemeister is een inspiratieboek voor iedereen met een liefde voor interieurdesign. Het boek toont op bijzondere wijze de veelzijdigheid van interieurontwerper en stylist San Ming. Ming begon zijn carrière als (mode)stylist en redacteur in de reclame voor tijdschriften als Elegance en Residence. Tegenwoordig houdt hij zich voornamelijk bezig met interieurdesign en het maken van bijzondere (kunst)objecten. Zeer bijzonder zijn de tweejaarlijkse SALE evenementen die Ming vanuit zijn eigen huis organiseert. Bijna alles in zijn appartement is door hem zelf ontworpen en veelal ook door hem zelf vervaardigd. Twee keer per jaar opent hij zijn deuren en op die dagen is alles wat aanwezig is te koop. Na afloop van de SALE, in een leeg huis, begint Ming weer van voor af aan en creëert nieuwe ontwerpen en objecten die op de volgende SALE weer verkocht kunnen worden. In Ming Stylemeister zijn de interieurontwerpen die hij voor particulieren maakte in beeld gebracht, evenals de styling die hij deed voor restaurants en winkels. Maar bovenal voert het boek langs de verschillende zintuigen naar de veelzijdige wereld van Ming Stylemeister. Geur komt terug in een met speciale inkt gedrukte pagina. Gehoor wordt gevoed via een QR code op een van de bladzijden. Smaak komt aan bod in de receptuur van de hand van Ming. Tastzin wordt verrast door de met zorg gekozen uitvoering en papier. Het zien van de vele mooie beelden in het boek maken de zintuiglijke ervaring tenslotte compleet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
San Ming
Uitgever
Molenberg B.V. h.o.d.n. Epos Press
ISBN
9789491403057
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Het schitterend vormgegeven Ming Stylemeister is een inspiratieboek voor iedereen met een liefde voor interieurdesign. Het boek toont op bijzondere wijze de veelzijdigheid van interieurontwerper en stylist San Ming. Ming begon zijn carrière als (mode)stylist en redacteur in de reclame voor tijdschriften als Elegance en Residence. Tegenwoordig houdt hij zich voornamelijk bezig met interieurdesign en het maken van bijzondere (kunst)objecten.

Zeer bijzonder zijn de tweejaarlijkse SALE evenementen die Ming vanuit zijn eigen huis organiseert. Bijna alles in zijn appartement is door hem zelf ontworpen en veelal ook door hem zelf vervaardigd. Twee keer per jaar opent hij zijn deuren en op die dagen is alles wat aanwezig is te koop. Na afloop van de SALE, in een leeg huis, begint Ming weer van voor af aan en creëert nieuwe ontwerpen en objecten die op de volgende SALE weer verkocht kunnen worden.

In Ming Stylemeister zijn de interieurontwerpen die hij voor particulieren maakte in beeld gebracht, evenals de styling die hij deed voor restaurants en winkels. Maar bovenal voert het boek langs de verschillende zintuigen naar de veelzijdige wereld van Ming Stylemeister. Geur komt terug in een met speciale inkt gedrukte pagina. Gehoor wordt gevoed via een QR code op een van de bladzijden. Smaak komt aan bod in de receptuur van de hand van Ming. Tastzin wordt verrast door de met zorg gekozen uitvoering en papier. Het zien van de vele mooie beelden in het boek maken de zintuiglijke ervaring tenslotte compleet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
San Ming
Uitgever
Molenberg B.V. h.o.d.n. Epos Press
ISBN
9789491403057
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99