Mindfulness in de moderne wereld

breng meditatie in je leven

Prijs € 16,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met de serie "Life Essentials" starten we een reeks die zich richt op de belangrijkste aspecten in het leven van een individu. Elk deel bevat tijdloze en altijd actuele onderzoeken en discussies over vragen die essentieel zijn voor onze persoonlijke zoektocht naar de betekenis en bedoeling van ons leven, gericht op vragen specifiek voor ons innerlijke leven en kwaliteit van ons bestaan.In "Mindfulness in de moderne wereld" helpt OSHO ons zowel de innerlijke als de externe obstakels te onderzoeken, die ons ervan weerhouden bewuster te zijn in onze dagelijkse activiteiten. Hij benadrukt dat, hoewel technieken behulpzaam kunnen zijn om ons de weg te wijzen, ze in zichzelf geen meditaties zijn. Meditatie - of mindfulness - is uiteindelijk een staat van zijn. We zijn hier in staat tot zowel actie als rust, werk en spel, en we hebben de mogelijkheid om volledig bewust te zijn van elk moment in het leven zoals dat komt. OSHO's inzichten in het karakter van de moderne geest, met de neiging om te oordelen en vergelijken, biedt een behulpzame ingang voor zowel beginnende als gevorderde meditatie beoefenaars. "Mindfulness in de moderne wereld" beslaat een breed scala van onderwerpen, waaronder vijf technieken die je helpen je bewustzijn in je dagelijkse leven te vergroten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045316482
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Met de serie "Life Essentials" starten we een reeks die zich richt op de belangrijkste aspecten in het leven van een individu. Elk deel bevat tijdloze en altijd actuele onderzoeken en discussies over vragen die essentieel zijn voor onze persoonlijke zoektocht naar de betekenis en bedoeling van ons leven, gericht op vragen specifiek voor ons innerlijke leven en kwaliteit van ons bestaan.

In "Mindfulness in de moderne wereld" helpt OSHO ons zowel de innerlijke als de externe obstakels te onderzoeken, die ons ervan weerhouden bewuster te zijn in onze dagelijkse activiteiten. Hij benadrukt dat, hoewel technieken behulpzaam kunnen zijn om ons de weg te wijzen, ze in zichzelf geen meditaties zijn. Meditatie - of mindfulness - is uiteindelijk een staat van zijn. We zijn hier in staat tot zowel actie als rust, werk en spel, en we hebben de mogelijkheid om volledig bewust te zijn van elk moment in het leven zoals dat komt. OSHO's inzichten in het karakter van de moderne geest, met de neiging om te oordelen en vergelijken, biedt een behulpzame ingang voor zowel beginnende als gevorderde meditatie beoefenaars. "Mindfulness in de moderne wereld" beslaat een breed scala van onderwerpen, waaronder vijf technieken die je helpen je bewustzijn in je dagelijkse leven te vergroten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045316482
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99