Minder werken meer verdienen

voetbal- en zen-inspiratie voor ondernemers

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Olaf Rutten

Hardback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kun je als ondernemer minder uren maken dan andere medewerkers van je bedrijf?‘Ja,’ zegt Olaf Rutten, ‘als werkgever geef je werk, om het werk vervolgens te laten bij wie het hoort: de werknemers’.In dit boek wordt de dagelijkse ervaring beschreven van een ambitieuze ondernemer die aan den lijve ondervond dat door zelf minder te gaan werken de prestaties van zijn bedrijf verbeterden. Olaf laat zich inspireren door voetbalwijsheden van Johan Cruijff en door de tien stappen naar verlichting uit de zentraditie.Olaf Rutten (1963) is zijn levenlang al ondernemer. Als tiener was hij ijsventer, in zijn studententijd runde hij een bijlesinstituut om vervolgens op zijn 24e een verkeerskundig onderzoeksbureau op te richten. Aan dit bureau heeft hij 20 jaar leiding gegeven. Op dit moment begeleidt Olaf ondernemers en topsporters die werk willen maken van minder werken, meer verdienen. Hij coacht en geeft seminars over dit onderwerp. Meer informatie op www.zoekenleef.nl.Een leuk en inspirerend boek. Herkenbaar, verrassend en het stimuleert om nog eens anders en goed na te denken. – Piet Hein Eek, meubelontwerper en ondernemerDe openhartige manier waarop Olaf Rutten ons een kijkje geeft in de keuken van zijn ervaringen als ondernemer is bijzonder leerzaam voor iedere leidinggevende die ziel en zakelijkheid wil verzoenen. – Lenette Schuijt, schrijfster en directeur Crystal River ConsultancyDit project ondersteunt de Johan Cruyff Foundation. De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olaf Rutten
Uitgever
Uitgeverij Dialoog
ISBN
9789025960551
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Beschrijving

Kun je als ondernemer minder uren maken dan andere medewerkers van je bedrijf?
‘Ja,’ zegt Olaf Rutten, ‘als werkgever geef je werk, om het werk vervolgens te laten bij wie het hoort: de werknemers’.

In dit boek wordt de dagelijkse ervaring beschreven van een ambitieuze ondernemer die aan den lijve ondervond dat door zelf minder te gaan werken de prestaties van zijn bedrijf verbeterden. Olaf laat zich inspireren door voetbalwijsheden van Johan Cruijff en door de tien stappen naar verlichting uit de zentraditie.

Olaf Rutten (1963) is zijn levenlang al ondernemer. Als tiener was hij ijsventer, in zijn studententijd runde hij een bijlesinstituut om vervolgens op zijn 24e een verkeerskundig onderzoeksbureau op te richten. Aan dit bureau heeft hij 20 jaar leiding gegeven. Op dit moment begeleidt Olaf ondernemers en topsporters die werk willen maken van minder werken, meer verdienen. Hij coacht en geeft seminars over dit onderwerp. Meer informatie op www.zoekenleef.nl.

Een leuk en inspirerend boek. Herkenbaar, verrassend en het stimuleert om nog eens anders en goed na te denken. – Piet Hein Eek, meubelontwerper en ondernemer

De openhartige manier waarop Olaf Rutten ons een kijkje geeft in de keuken van zijn ervaringen als ondernemer is bijzonder leerzaam voor iedere leidinggevende die ziel en zakelijkheid wil verzoenen. – Lenette Schuijt, schrijfster en directeur Crystal River Consultancy

Dit project ondersteunt de Johan Cruyff Foundation. De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olaf Rutten
Uitgever
Uitgeverij Dialoog
ISBN
9789025960551
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99