Minder Meer - CD

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met de CD Minder Meer is Stef Bos terug in het hier en nu en in zijn moedertaal. Na muzikale omzwervingen in het Afrikaans (Kloofstraat 2010) en een thematisch album met groot orkest (In een ander licht 2009) voegt hij met deze verzameling nieuwe songs een volgend hoofdstuk toe aan zijn Nederlandstalige werk. De teksten en de muziek ontstonden en ontwikkelden zich vanaf 2009 o.a. op de diverse theaterpodia van Nederland en België. Het muzikale deel veelal in samenwerking met zijn band tijdens twee concertreeksen, waarin het spelen van nieuw werk centraal stond. De sound en de sterke samenhang van zijn band bepalen het gezicht van dit album. De songs werden doorgaans in één take opgenomen zonder er al teveel aan toe te voegen nadien. De bedoeling was om een eerlijke en transparante kleur te zoeken. De titeltrack is de eerste single van dit album. Sneeuw is een lied dat in opdracht werd geschreven voor een Belgisch initiatief dat songwriters vraagt een lied te schrijven over de psychiatrie. Nachtlied ,Wat het ook is en Vaarwel zijn songs over de liefde vanuit verschillende invalshoeken. In Dia de la Muerte vangt hij de sfeer van het 'Feest van de dood' zoals dat in Mexico jaarlijks gevierd wordt rond Allerheiligen. Het feest waar de dood zich ontdoet van het macabare en waarbij de doden op bezoek komen bij de levenden en visa versa. Mozambiek is een reisimpressie. Minder Meer,Voltaire en Het midden zijn songs waarin een commentaar hoorbaar is over het hier en nu in de lage landen. De Bron en De omgekeerde tijd zijn filosofisch getinte miniaturen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
8714691022945
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Onbekend

Beschrijving

Met de CD Minder Meer is Stef Bos terug in het hier en nu en in zijn moedertaal. Na muzikale omzwervingen in het Afrikaans (Kloofstraat 2010) en een thematisch album met groot orkest (In een ander licht 2009) voegt hij met deze verzameling nieuwe songs een volgend hoofdstuk toe aan zijn Nederlandstalige werk.
De teksten en de muziek ontstonden en ontwikkelden zich vanaf 2009 o.a. op de diverse theaterpodia van Nederland en België. Het muzikale deel veelal in samenwerking met zijn band tijdens twee concertreeksen, waarin het spelen van nieuw werk centraal stond. De sound en de sterke samenhang van zijn band bepalen het gezicht van dit album. De songs werden doorgaans in één take opgenomen zonder er al teveel aan toe te voegen nadien. De bedoeling was om een eerlijke en transparante kleur te zoeken.
De titeltrack is de eerste single van dit album. Sneeuw is een lied dat in opdracht werd geschreven voor een Belgisch initiatief dat songwriters vraagt een lied te schrijven over de psychiatrie. Nachtlied ,Wat het ook is en Vaarwel zijn songs over de liefde vanuit verschillende invalshoeken. In Dia de la Muerte vangt hij de sfeer van het 'Feest van de dood' zoals dat in Mexico jaarlijks gevierd wordt rond Allerheiligen. Het feest waar de dood zich ontdoet van het macabare en waarbij de doden op bezoek komen bij de levenden en visa versa. Mozambiek is een reisimpressie. Minder Meer,Voltaire en Het midden zijn songs waarin een commentaar hoorbaar is over het hier en nu in de lage landen. De Bron en De omgekeerde tijd zijn filosofisch getinte miniaturen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
8714691022945
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Onbekend

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99