Mijn zwangerschapsboek

Van maand tot maand, hoe bereid je je voor? handige to-do lijstjes, niet te vergeten

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Frédérique Corre Montagu

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bereid je voor op de komst van je baby van week tot weekgezondheid - uiterlijk - seksualiteit - organisatieEn dan ben je zwanger. Een wonderlijk en nieuw avontuur, met de komst van een lief klein kindje als eindbestemming. Oké, dat is de officiële versie. De rozewolkversie die je zin moet geven om aan kinderen te beginnen. Maar gelukkig is er ook nog een nuchtere variant, die zoveel realistischer en grappiger is. Want je komt in een mallemolen terecht. Je ondergaat van de ene op de andere dag duizend-en-een lichamelijke veranderingen; je moet ineens duizend-en-een dingen regelen, plannen, kopen, beslissen; je krijgt duizend-en-een nieuwe situaties te verwerken... Pfff, als je dat alleen al leest, word je al moe. En het is allemaal niet 1-2-3 geregeld...Daarom dit handige boek waarin de ervaringsdeskundige auteurs je zwangerschap van week tot week begeleiden. Ze leggen je alles uit, te beginnen met wat zich in je buik afspeelt. Er is voldoende ruimte voor eigen anekdotes en foto's. Maar dat is niet alles. Omdat de auteurs als geen ander weten dat je vergeetachtiger wordt naarmate je baby groeit, vind je hier allerlei handigheidjes die voorkomen dat je hersens oververhit raken. Een heerlijk boek voor een onvergetelijke zwangerschap!Over de auteursFrédérique Corre Montagu is ongeschonden twee zwangerschappen doorgekomen en helpt je jouw zwangerschap op een vrolijke en (gedenk)waardige manier te beleven.Soledad Bravi is woonachtig in Parijs en illustreerde al veel boeken. Zij is de geestelijk moeder van de Positiva's. Ze is moeder van twee dochters.Nieuwe serie "De positiva's":Positiva's zijn jong, trendy, slim, grappig en creatief. Echte Viva-vrouwen! Ze multitasken graag en veel. Soms zijn ze liever lui dan moe maar meestal gaat het leven van een leien dakje. Hoewel... de helpende hand van een goede vriendin (natuurlijk ook een positiva;) is altijd fijn.Of het nu gaat om familie, vrienden, hobby's, voor het eerst moeder worden, gezondheid, afvallen, opvoeding of lekker in je vel zitten... Positiva's helpen elkaar graag!Deze nieuwe serie is gericht op jonge vrouwen van 20 tot 40 jaar. Het zijn praktische boeken, met vrolijke illustraties, grappig en brutaal. De onderwerpen liggen midden in het leven van de drukbezette twintiger en dertiger die soms net te weinig tijd heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frédérique Corre Montagu
Uitgever
SimplifyLife
ISBN
9789491853005
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bereid je voor op de komst van je baby van week tot week
gezondheid - uiterlijk - seksualiteit - organisatie

En dan ben je zwanger. Een wonderlijk en nieuw avontuur, met de komst van een lief klein kindje als eindbestemming. Oké, dat is de officiële versie. De rozewolkversie die je zin moet geven om aan kinderen te beginnen. Maar gelukkig is er ook nog een nuchtere variant, die zoveel realistischer en grappiger is. Want je komt in een mallemolen terecht. Je ondergaat van de ene op de andere dag duizend-en-een lichamelijke veranderingen; je moet ineens duizend-en-een dingen regelen, plannen, kopen, beslissen; je krijgt duizend-en-een nieuwe situaties te verwerken... Pfff, als je dat alleen al leest, word je al moe. En het is allemaal niet 1-2-3 geregeld...

Daarom dit handige boek waarin de ervaringsdeskundige auteurs je zwangerschap van week tot week begeleiden. Ze leggen je alles uit, te beginnen met wat zich in je buik afspeelt. Er is voldoende ruimte voor eigen anekdotes en foto's. Maar dat is niet alles. Omdat de auteurs als geen ander weten dat je vergeetachtiger wordt naarmate je baby groeit, vind je hier allerlei handigheidjes die voorkomen dat je hersens oververhit raken. Een heerlijk boek voor een onvergetelijke zwangerschap!

Over de auteurs
Frédérique Corre Montagu is ongeschonden twee zwangerschappen doorgekomen en helpt je jouw zwangerschap op een vrolijke en (gedenk)waardige manier te beleven.
Soledad Bravi is woonachtig in Parijs en illustreerde al veel boeken. Zij is de geestelijk moeder van de Positiva's. Ze is moeder van twee dochters.

Nieuwe serie "De positiva's":
Positiva's zijn jong, trendy, slim, grappig en creatief. Echte Viva-vrouwen! Ze multitasken graag en veel. Soms zijn ze liever lui dan moe maar meestal gaat het leven van een leien dakje. Hoewel... de helpende hand van een goede vriendin (natuurlijk ook een positiva;) is altijd fijn.
Of het nu gaat om familie, vrienden, hobby's, voor het eerst moeder worden, gezondheid, afvallen, opvoeding of lekker in je vel zitten... Positiva's helpen elkaar graag!

Deze nieuwe serie is gericht op jonge vrouwen van 20 tot 40 jaar. Het zijn praktische boeken, met vrolijke illustraties, grappig en brutaal. De onderwerpen liggen midden in het leven van de drukbezette twintiger en dertiger die soms net te weinig tijd heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frédérique Corre Montagu
Uitgever
SimplifyLife
ISBN
9789491853005
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99