Mijn vliegtuig en ik

Prijs € 18,30

Uitverkocht

Hermien Gorlitz

Paperback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het dagelijks leven is Hermien Gorlitz (1956) werkzaam als juridisch secretaresse bij Nederlands' grootste vakbond, FNV Bondgenoten. Daarnaast verricht zij als meelevend lid van de Hervormde kerk divers vrijwilligerswerk. Gelukkig blijft er nog genoeg tijd over voor haar hobby's, zoals lezen, schilderen, het schrijven van korte verhalen en uiteraard veel tijd besteden aan haar gevleugelde huisgenootjes, die in dit boekje centraal staan.De liefde voor valkparkieten ontstond op het moment dat haar een gebrekkig valkparkietje ter overname aangeboden werd. Het beestje voelde zich direkt thuis bij Hermien, die al snel naar nog een maatje erbij begon te verlangen. Inmiddels zijn dat er vier geworden, die zij heel toepasselijk haar 'Vliegtuig' noemt. Op de website www.valkparkiet.com opende zij een dagboekje om alle belevenissen van haar valkjes met andere liefhebbers te delen. De vele, positieve reacties hebben haar doen besluiten om de verhalen te bundelen, waarvan dit boekje het resultaat is geworden. Een boekje met lieve, leuke, aandoenlijke, emotionele en af en toe zelfs humoristische avonturen van haar 'Vliegtuig' De schrijfster wenst u veel leesgenot!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hermien Gorlitz
Uitgever
Uitgeverij Eigen Boek B.V.
ISBN
9789461290014
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
230

Beschrijving

In het dagelijks leven is Hermien Gorlitz (1956) werkzaam als juridisch secretaresse bij Nederlands' grootste vakbond, FNV Bondgenoten. Daarnaast verricht zij als meelevend lid van de Hervormde kerk divers vrijwilligerswerk. Gelukkig blijft er nog genoeg tijd over voor haar hobby's, zoals lezen, schilderen, het schrijven van korte verhalen en uiteraard veel tijd besteden aan haar gevleugelde huisgenootjes, die in dit boekje centraal staan.

De liefde voor valkparkieten ontstond op het moment dat haar een gebrekkig valkparkietje ter overname aangeboden werd. Het beestje voelde zich direkt thuis bij Hermien, die al snel naar nog een maatje erbij begon te verlangen. Inmiddels zijn dat er vier geworden, die zij heel toepasselijk haar 'Vliegtuig' noemt.
Op de website www.valkparkiet.com opende zij een dagboekje om alle belevenissen van haar valkjes met andere liefhebbers te delen. De vele, positieve reacties hebben haar doen besluiten om de verhalen te bundelen, waarvan dit boekje het resultaat is geworden. Een boekje met lieve, leuke, aandoenlijke, emotionele en af en toe zelfs humoristische avonturen van haar 'Vliegtuig' De schrijfster wenst u veel leesgenot!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hermien Gorlitz
Uitgever
Uitgeverij Eigen Boek B.V.
ISBN
9789461290014
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
230

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99