Mijn snor

Prijs € 16,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Arjen van Lith

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na ruim veertig jaar neemt Arjen van Lith een drastisch besluit: om eindelijk alsnog een echte vent te worden, laat hij zijn snor staan. Ongeacht de gevolgen. Dertig dagen lang houdt hij een nietsontziend logboek bij van zijn reis naar mannelijkheid. Hij komt er al snel achter dat die weg bezaaid is met harige obstakels en krullende verleidingen.De aarzelende groei van zijn snor roept diepgaande vragen op die hij zichzelf niet eerder stelde: wat doet zijn snor met zijn zelfbeeld? Vormt hij zijn snor, of vormt zijn snor hem? In welke historische context staat zijn snor? Welke invloed heeft zijn snor op het universum?Mijn snor is een openhartig, haargrensverleggend verslag van een man in wording.Arjen van Lith zal tijdens de maand november een blog bijhouden op Mospace en per verkocht boek zal er 1 euro aan de Movember Foundation worden afgedragen. Kijk op zijn blog: http://nl.movember.com/mospace/1789152De Movember Foundation is een organisatie die zich inzet om het gezicht van de gezondheid van de man te veranderen.Auteur Arjen van Lith is journalist, schrijver en haaractivist.Hij woont en werkt afwisselend in Amsterdam en Austin, Texas.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arjen van Lith
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
ISBN
9789076174440
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Na ruim veertig jaar neemt Arjen van Lith een drastisch besluit: om eindelijk alsnog een echte vent te worden, laat hij zijn snor staan. Ongeacht de gevolgen. Dertig dagen lang houdt hij een nietsontziend logboek bij van zijn reis naar mannelijkheid. Hij komt er al snel achter dat die weg bezaaid is met harige obstakels en krullende verleidingen.

De aarzelende groei van zijn snor roept diepgaande vragen op die hij zichzelf niet eerder stelde: wat doet zijn snor met zijn zelfbeeld? Vormt hij zijn snor, of vormt zijn snor hem? In welke historische context staat zijn snor? Welke invloed heeft zijn snor op het universum?

Mijn snor is een openhartig, haargrensverleggend verslag van een man in wording.

Arjen van Lith zal tijdens de maand november een blog bijhouden op Mospace en per verkocht boek zal er 1 euro aan de Movember Foundation worden afgedragen. Kijk op zijn blog: http://nl.movember.com/mospace/1789152
De Movember Foundation is een organisatie die zich inzet om het gezicht van de gezondheid van de man te veranderen.

Auteur Arjen van Lith is journalist, schrijver en haaractivist.
Hij woont en werkt afwisselend in Amsterdam en Austin, Texas.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arjen van Lith
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
ISBN
9789076174440
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99