Mijn naam is Boom

verzen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Sytse Buwalda

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Niets is menselijker dan een boom! Dat heeft Sytse Buwalda op zijn reizen rond de wereld als concertzanger wel geleerd. Zware gesprekken met een Japanse sierkers over de vergankelijkheid van roem, stervensbegeleiding van een boompje op de Dwingelose heide en het scheppingsverhaal, maar dan gezien door de ogen van de acacia. In Libanon sprak hij met een van de grootste filosofen van onze tijd en van zijn ontmoeting met de beroemde Afrikaanse baobab (hij was de mol) was hij geheel onderstebo-ven.Ook belangrijke vraagstukken als de onsterfelijke ziel, de moeilijk opvoedbare jeugd en het beknotten van ouderen komen aan bod.Uiteindelijk de zelfreflectie. Het inzicht in en accepteren van wie we waren, zijn en worden. Dit werd hem geleerd door de meiboom. Een boom die iedereen heeft.Dit prachtige boek gunt ons een blik in de bijzondere wereld van een gepassioneerd zanger. De sprookjesachtige illustraties zijn van de hand van Miriam Fleuren, die als geen ander Buwalda’s verzen in beeld weet neer te zetten. Counter-tenor Sytse Buwalda viert dit jaar zijn 25-jarig artiestenjubi­leum. Hij soleerde op meer dan 125 cd’s. Deze bundel met verzen is zijn debuut als schrijver.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sytse Buwalda
Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055947614
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Beschrijving

Niets is menselijker dan een boom! Dat heeft Sytse Buwalda op zijn reizen rond de wereld als concertzanger wel geleerd. Zware gesprekken met een Japanse sierkers over de vergankelijkheid van roem, stervensbegeleiding van een boompje op de Dwingelose heide en het scheppingsverhaal, maar dan gezien door de ogen van de acacia. In Libanon sprak hij met een van de grootste filosofen van onze tijd en van zijn ontmoeting met de beroemde Afrikaanse baobab (hij was de mol) was hij geheel onderstebo-ven.
Ook belangrijke vraagstukken als de onsterfelijke ziel, de moeilijk opvoedbare jeugd en het beknotten van ouderen komen aan bod.
Uiteindelijk de zelfreflectie. Het inzicht in en accepteren van wie we waren, zijn en worden. Dit werd hem geleerd door de meiboom. Een boom die iedereen heeft.
Dit prachtige boek gunt ons een blik in de bijzondere wereld van een gepassioneerd zanger. De sprookjesachtige illustraties zijn van de hand van Miriam Fleuren, die als geen ander Buwalda’s verzen in beeld weet neer te zetten.

Counter-tenor Sytse Buwalda viert dit jaar zijn 25-jarig artiestenjubi­leum. Hij soleerde op meer dan 125 cd’s. Deze bundel met verzen is zijn debuut als schrijver.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sytse Buwalda
Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055947614
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99