Mijn moeder is zo anders

ervaringen van een kind met een moeder met psychische problemen

Prijs € 12,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marieke Otten

Paperback | Maart 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dan houdt hij van schrik zijn adem in. Zijn moeder komt naar hem toe gelopen. Ze heeft haar felrode blouse scheef dichtgeknoopt. En ze heeft allemaal grote krulspelden in haar haar. Ze ziet er heel raar uit. De moeder van Tom doet soms vreemd. De ene keer is ze heel vrolijk, een andere keer is ze erg verdrietig. Tom schaamt zich vaak voor zijn moeder. Daarom neemt hij zijn vriend Mark niet mee naar zijn nieuwe huis. Tom blijft lieve buiten skateboarden met Mark. Dan maakt mark een rotgrap over zijn moeder. Tom is woedend op hem. De vriendschap lijkt voorbij. Als Toms moeder voor een tijdje naar een psychiatrisch ziekenhuis gaat, voelt Tom zich eenzaam en verdrietig. Zijn klasgenootje Lotte begrijot hem. Met haar kan Tom wel over zijn moeder praten. Marieke Otten (1964) is psychologe. Ze werkte een paar jaar op de afdeling psychiatrie van een RIAGG. Dit boek gaat over een moeder die vaak in de war is. Voor zo n moeder kun je je soms heel erg schamen. Dan is het goed om daarover te praten, bijvoorbeeld met mensen die je vertrouwt. Marieke Otten schreef voor de Troef-reeks ook Laura s geheim, Gewoon Wouter en Kebab en pindakaas. Dit boek is geschreven voor jongeren, afhankelijk van het taalniveau. AVI 6.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marieke Otten
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
ISBN
9789073460805
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2003
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Beschrijving

Dan houdt hij van schrik zijn adem in.

Zijn moeder komt naar hem toe gelopen.

Ze heeft haar felrode blouse scheef dichtgeknoopt.

En ze heeft allemaal grote krulspelden in haar haar.

Ze ziet er heel raar uit.

De moeder van Tom doet soms vreemd. De ene keer is ze heel vrolijk, een andere keer is ze erg verdrietig. Tom schaamt zich vaak voor zijn moeder. Daarom neemt hij zijn vriend Mark niet mee naar zijn nieuwe huis. Tom blijft lieve buiten skateboarden met Mark. Dan maakt mark een rotgrap over zijn moeder. Tom is woedend op hem. De vriendschap lijkt voorbij. Als Toms moeder voor een tijdje naar een psychiatrisch ziekenhuis gaat, voelt Tom zich eenzaam en verdrietig. Zijn klasgenootje Lotte begrijot hem. Met haar kan Tom wel over zijn moeder praten.

Marieke Otten (1964) is psychologe. Ze werkte een paar jaar op de afdeling psychiatrie van een RIAGG.

Dit boek gaat over een moeder die vaak in de war is. Voor zo n moeder kun je je soms heel erg schamen. Dan is het goed om daarover te praten, bijvoorbeeld met mensen die je vertrouwt. Marieke Otten schreef voor de Troef-reeks ook Laura s geheim, Gewoon Wouter en Kebab en pindakaas.

Dit boek is geschreven voor jongeren, afhankelijk van het taalniveau. AVI 6.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marieke Otten
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
ISBN
9789073460805
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2003
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99