Mijn leven, mijn leerschool

Prijs € 16,00

Uitverkocht

P. Schirmer, Paula Schirmer

Paperback | Januari 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Paula Schirmer (1946) uit Zaandam is een bijzonder medium. Ze combineert het doen van helderziende waarnemingen met het tekenen van portretten van overledenen. Paula legt contact met gestorvenen en tovert hun gelaat in sneltreinvaart op papier. Onderwijl geeft ze nabestaanden informatie over die overleden dierbare die heel karakteristiek voor hem of haar is en geeft ze boodschappen uit de onstoffelijke wereld.Met haar werk wil Paula nabestaanden troost bieden en laten zien dat het leven niet ophoudt na de dood. Ook geeft het medium thuis consulten.Tijdens een consult hanteert ze de regressiemethode van de bekende regressietherapeut Jan Kleyn, die in 1998 overleden is. Het speciale van deze regressiemethode is dat cliënten eerst in contact met hun persoonlijke gids worden gebracht en daarna samen met hem of haar op zoek gaan naar de oorzaken van problemen en blokkades. Doel van de regressies is om mensen te helpen hun blokkades los te laten.In haar eerste boek, 'Mijn leven, mijn leerschool', vertelt Paula Schirmer in het kort haar levensloop. Gebeurtenissen die haar gevormd hebben tot de persoon die ze nu is passeren de revue, met als doel de lezer te laten zien dat alles in het leven een positieve bedoeling heeft. Als je die bedoeling kunt zien, worden schijnbaar nare gebeurtenissen opeens heel waardevol en is het gemakkelijker om dingen los te laten. Het maakt bovendien dat je mensen die negatieve emoties bij je oproepen, in een ander licht kunt zien.Het eerste hoofstuk bevat een sfeerverslag van een openbare avond van Paula. Het geeft een goed beeld van de manier waarop Paula werkt. In de rest van het boek komt Paula zelf aan het woord. De eerste hoofdstukken beschrijven belangrijke gebeurtenissen uit haar leven. In de daarop volgende hoofdstukken geeft ze uitleg over verschillende spirituele disciplines. Ter completering vindt de lezer in dit boek boodschappen uit de onstoffelijke wereld die Paula tijdens consulten, regressies en openbare avonden doorkreeg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Schirmer, Paula Schirmer
Uitgever
Wedding Nederland B.V.
ISBN
9789051791815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2004
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Beschrijving

Paula Schirmer (1946) uit Zaandam is een bijzonder medium. Ze combineert het doen van helderziende waarnemingen met het tekenen van portretten van overledenen. Paula legt contact met gestorvenen en tovert hun gelaat in sneltreinvaart op papier. Onderwijl geeft ze nabestaanden informatie over die overleden dierbare die heel karakteristiek voor hem of haar is en geeft ze boodschappen uit de onstoffelijke wereld.

Met haar werk wil Paula nabestaanden troost bieden en laten zien dat het leven niet ophoudt na de dood. Ook geeft het medium thuis consulten.

Tijdens een consult hanteert ze de regressiemethode van de bekende regressietherapeut Jan Kleyn, die in 1998 overleden is. Het speciale van deze regressiemethode is dat cliënten eerst in contact met hun persoonlijke gids worden gebracht en daarna samen met hem of haar op zoek gaan naar de oorzaken van problemen en blokkades. Doel van de regressies is om mensen te helpen hun blokkades los te laten.

In haar eerste boek, 'Mijn leven, mijn leerschool', vertelt Paula Schirmer in het kort haar levensloop. Gebeurtenissen die haar gevormd hebben tot de persoon die ze nu is passeren de revue, met als doel de lezer te laten zien dat alles in het leven een positieve bedoeling heeft. Als je die bedoeling kunt zien, worden schijnbaar nare gebeurtenissen opeens heel waardevol en is het gemakkelijker om dingen los te laten. Het maakt bovendien dat je mensen die negatieve emoties bij je oproepen, in een ander licht kunt zien.

Het eerste hoofstuk bevat een sfeerverslag van een openbare avond van Paula. Het geeft een goed beeld van de manier waarop Paula werkt. In de rest van het boek komt Paula zelf aan het woord. De eerste hoofdstukken beschrijven belangrijke gebeurtenissen uit haar leven. In de daarop volgende hoofdstukken geeft ze uitleg over verschillende spirituele disciplines. Ter completering vindt de lezer in dit boek boodschappen uit de onstoffelijke wereld die Paula tijdens consulten, regressies en openbare avonden doorkreeg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Schirmer, Paula Schirmer
Uitgever
Wedding Nederland B.V.
ISBN
9789051791815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2004
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99