Mijn hardloopboek

met een trainingsprogramma voor 4 weken

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marie Poirier

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Adviezen - oefeningen - tips & trucsMet een hardloopprogramma voor 4 wekenHardlopen is makkelijk, ideaal om weer in vorm te komen, effectief voor het verbranden van calorieën... en nog leuk om te doen ook. En dat is geen onzin! En het mooiste van alles: je kunt er vandaag nog mee beginnen! Dus stop met smoesjes verzinnen, grijp jezelf bij je nekvel en volg ons speciale programma. Een plan van 28 dagen met verschillende loopsessies (eerst afwisselend wandelen en hardlopen, dan alleen hardlopen), spierversterkende oefeningen (die doe je vóór je loopsessie of op dagen dat er geen loopsessie op het programma staat) en talloze tips om te leren hardlopen, je lijf sterker te maken en een winnaarsmentaliteit te kweken.Kortom: 4 weken om van die luie stoel af te komen en een echte hardloopster te worden. Jazeker, het kan echt! En zeker voor een echte positiva! Het positiva-hardloopboek is vrolijk en to the point. En geloof het of niet: hardlopen wordt leuk!Over de auteursMarie Poirier is journaliste en chef redactie van Jogging International.Soledad Bravi is woonachtig in Parijs en illustreerde al veel boeken. Zij is de geestelijk moeder van de Positiva's. Ze is moeder van twee dochters.Nieuwe serie "De positiva's":Positiva's zijn jong, trendy, slim, grappig en creatief. Echte Viva-vrouwen! Ze multitasken graag en veel. Soms zijn ze liever lui dan moe maar meestal gaat het leven van een leien dakje. Hoewel... de helpende hand van een goede vriendin (natuurlijk ook een positiva;) is altijd fijn.Of het nu gaat om familie, vrienden, hobby's, voor het eerst moeder worden, gezondheid, afvallen, opvoeding of lekker in je vel zitten... Positiva's helpen elkaar graag!Deze nieuwe serie is gericht op jonge vrouwen van 20 tot 40 jaar. Het zijn praktische boeken, met vrolijke illustraties, grappig en brutaal. De onderwerpen liggen midden in het leven van de drukbezette twintiger en dertiger die soms net te weinig tijd heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marie Poirier
Uitgever
SimplifyLife
ISBN
9789491853067
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Adviezen - oefeningen - tips & trucs
Met een hardloopprogramma voor 4 weken

Hardlopen is makkelijk, ideaal om weer in vorm te komen, effectief voor het verbranden van calorieën... en nog leuk om te doen ook. En dat is geen onzin! En het mooiste van alles: je kunt er vandaag nog mee beginnen! Dus stop met smoesjes verzinnen, grijp jezelf bij je nekvel en volg ons speciale programma. Een plan van 28 dagen met verschillende loopsessies (eerst afwisselend wandelen en hardlopen, dan alleen hardlopen), spierversterkende oefeningen (die doe je vóór je loopsessie of op dagen dat er geen loopsessie op het programma staat) en talloze tips om te leren hardlopen, je lijf sterker te maken en een winnaarsmentaliteit te kweken.

Kortom: 4 weken om van die luie stoel af te komen en een echte hardloopster te worden. Jazeker, het kan echt! En zeker voor een echte positiva!
Het positiva-hardloopboek is vrolijk en to the point. En geloof het of niet: hardlopen wordt leuk!

Over de auteurs
Marie Poirier is journaliste en chef redactie van Jogging International.
Soledad Bravi is woonachtig in Parijs en illustreerde al veel boeken. Zij is de geestelijk moeder van de Positiva's. Ze is moeder van twee dochters.

Nieuwe serie "De positiva's":
Positiva's zijn jong, trendy, slim, grappig en creatief. Echte Viva-vrouwen! Ze multitasken graag en veel. Soms zijn ze liever lui dan moe maar meestal gaat het leven van een leien dakje. Hoewel... de helpende hand van een goede vriendin (natuurlijk ook een positiva;) is altijd fijn.
Of het nu gaat om familie, vrienden, hobby's, voor het eerst moeder worden, gezondheid, afvallen, opvoeding of lekker in je vel zitten... Positiva's helpen elkaar graag!

Deze nieuwe serie is gericht op jonge vrouwen van 20 tot 40 jaar. Het zijn praktische boeken, met vrolijke illustraties, grappig en brutaal. De onderwerpen liggen midden in het leven van de drukbezette twintiger en dertiger die soms net te weinig tijd heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marie Poirier
Uitgever
SimplifyLife
ISBN
9789491853067
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99