Methodisch verzamelen van informatie Training werkboek

Prijs € 15,25

Uitverkocht

Leon Schoonens

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze training is gericht op het gestructureerd verzamelen van informatie voor studenten sociaal-cultureel werk. De training bevat oefeningen om gericht informatie te vinden om cliënten te kunnen helpen.In de training komen aan bod: oefeningen om gericht te zoeken, het stellen van juiste vragen, oefeningen om een wijk- en doelgroepanalyse op te zetten, een inleiding op het maken van een enquête.Toetsbare product: persoonlijk verslag, doelgroep- en wijkanalyse, presentatie.Deze training kan worden gebruikt voor de opleiding:- sociaal-cultureel werker.Factor-E voor SAWFactor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.In een training staan het handelen en het ontwikkelen van vaardigheden centraal. De student kan op een actieve manier oefenen met de vaardigheden. De training bevat veel oefeningen. De student oefent de vaardigheden individueel of in groepsverband. Eventuele stappenplannen zijn weergegeven inwerkmodellen. In de training komen ook opdrachten voor. In de opdrachten wordt een enkele theoretische achtergrond gegeven indien nodig. Een training heeft een omvang van 40 SBU (instructie, begeleiding, oefening, huiswerk).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leon Schoonens
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
ISBN
9789037203950
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deze training is gericht op het gestructureerd verzamelen van informatie voor studenten sociaal-cultureel werk. De training bevat oefeningen om gericht informatie te vinden om cliënten te kunnen helpen.
In de training komen aan bod: oefeningen om gericht te zoeken, het stellen van juiste vragen, oefeningen om een wijk- en doelgroepanalyse op te zetten, een inleiding op het maken van een enquête.

Toetsbare product: persoonlijk verslag, doelgroep- en wijkanalyse, presentatie.

Deze training kan worden gebruikt voor de opleiding:
- sociaal-cultureel werker.

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

In een training staan het handelen en het ontwikkelen van vaardigheden centraal. De student kan op een actieve manier oefenen met de vaardigheden. De training bevat veel oefeningen. De student oefent de vaardigheden individueel of in groepsverband. Eventuele stappenplannen zijn weergegeven inwerkmodellen. In de training komen ook opdrachten voor. In de opdrachten wordt een enkele theoretische achtergrond gegeven indien nodig. Een training heeft een omvang van 40 SBU (instructie, begeleiding, oefening, huiswerk).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leon Schoonens
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
ISBN
9789037203950
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99