Met gepaste trots

presenteren voor salesprofessionals

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Paperback | Mei 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is soms jaloersmakend om te zien hoe gemakkelijk sommige mensen een presentatie geven.De noncha-lance, het gemak en de innemendheid stralen er vanaf, terwijl het hele verhaal ook nog eens met veel flair wordt gebracht. Een verhaal dat de klanten bovendien overtuigt, en daar gaat het natuurlijk om. Wanneer u iemand wilt overtuigen, is gelijk hebben vaak het probleem niet. Gelijk krijgen, dat is wat telt. Dit boek leert u anderen van uw gelijk te overtuigen. En omdat dat laatste vooral te maken heft met een combinatie van de juiste inhoud met de juiste verpakking, gaat het boek uitgebreid in op beide aspecten.Denkt u nu dat u dit nooit onder de knie zult krijgen? Troost u; de geboren spreker bestaat niet. Natuurlijk zijn er mensen met talent, veel zelfvertrouwen, een vlotte babbel of zoiets als charisma. Maar geroutineerde sprekers hebben zich vooral getraind in twee dingen: 1) ze zorgen altijd voor een perfecte voorbereiding en 2) ze hebben zich hun verhaal zo 'eigen' gemaakt dat ze tijdens de presentatie alleen nog maar op de reactie van de toehoorders hoeven te letten, zodat ze er direct op kunnen inspelen en zich niet uit het veld laten slaan door moeilijke vragen.Professioneel presenteren is dus te leren. Met gepaste trots. Presenteren voor salesprofessionals hetpt u daarbij. In dit boek staan de belangrijkste presentatiekneepjes centraal. Want om uw producten, waar u ook bent, overtuigend voor het voetlicht te kunnen brengen, is het cruciaal dat u als ver koper een professionele en overtuigende presentatie kunt houden. Hoe u dat doet leest u in Met gepaste trots.Ard Agteresch ('5 communicatie-professional en copywriter, gespecialiseerd in sales en marketing.Hij heeft zijn eigen tekst- en communicatiebureau Content-Works (www.contentworks.nl) en zit in de redactieteams van de Sales Management Association (SMA) en van het magazine SalesExpert.Jan-Willem Seip heeft dertien jaar ervaring in de sales, recruit¬ment en de opleidingswereld. In 2002 heeft hij zijn eigen coachingspraktijk vendicum opgericht (www.vendicum.nl). Naast salescoach is Jan- Willem docent op diverse HBO's, een Internationale Business School, en bij het ISBW. Ook zit hij in de redactie van het tijdschrift SalesExpert en is hij verbonden aan het NIMA.Dit boek maakt deel uit van een drie-delige serie over Salesmanagement:-De kracht van zacht De menselijke factor in verkopen- Als warme broodjes… Verkooporganisatie en management- Met gepaste trots Commercieel presenterenDeze serie is zowel bedoeld voor be-ginnende verkopers als voor moderne salesprofessionals die op de hoogte wilten blijven van de laatste ontwik-kelingen.De drie deten samen zijn een complete salesmanagement bibliotheek op NIMA Sales-A niveau.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058712578
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
71

Beschrijving

Het is soms jaloersmakend om te zien hoe gemakkelijk sommige mensen een presentatie geven.
De noncha-lance, het gemak en de innemendheid stralen er vanaf, terwijl het hele verhaal ook nog eens met veel flair wordt gebracht. Een verhaal dat de klanten bovendien overtuigt, en daar gaat het natuurlijk om. Wanneer u iemand wilt overtuigen, is gelijk hebben vaak het probleem niet. Gelijk krijgen, dat is wat telt. Dit boek leert u anderen van uw gelijk te overtuigen. En omdat dat laatste vooral te maken heft met een combinatie van de juiste inhoud met de juiste verpakking, gaat het boek uitgebreid in op beide aspecten.
Denkt u nu dat u dit nooit onder de knie zult krijgen? Troost u; de geboren spreker bestaat niet. Natuurlijk zijn er mensen met talent, veel zelfvertrouwen, een vlotte babbel of zoiets als charisma. Maar geroutineerde sprekers hebben zich vooral getraind in twee dingen: 1) ze zorgen altijd voor een perfecte voorbereiding en 2) ze hebben zich hun verhaal zo 'eigen' gemaakt dat ze tijdens de presentatie alleen nog maar op de reactie van de toehoorders hoeven te letten, zodat ze er direct op kunnen inspelen en zich niet uit het veld laten slaan door moeilijke vragen.
Professioneel presenteren is dus te leren. Met gepaste trots. Presenteren voor salesprofessionals hetpt u daarbij. In dit boek staan de belangrijkste presentatiekneepjes centraal. Want om uw producten, waar u ook bent, overtuigend voor het voetlicht te kunnen brengen, is het cruciaal dat u als ver koper een professionele en overtuigende presentatie kunt houden. Hoe u dat doet leest u in Met gepaste trots.
Ard Agteresch ('5 communicatie-professional en copywriter, gespecialiseerd in sales en marketing.
Hij heeft zijn eigen tekst- en communicatiebureau Content-Works (www.contentworks.nl) en zit in de redactieteams van de Sales Management Association (SMA) en van het magazine SalesExpert.
Jan-Willem Seip heeft dertien jaar ervaring in de sales, recruit¬ment en de opleidingswereld. In 2002 heeft hij zijn eigen coachingspraktijk vendicum opgericht (www.vendicum.nl). Naast salescoach is Jan- Willem docent op diverse HBO's, een Internationale Business School, en bij het ISBW. Ook zit hij in de redactie van het tijdschrift SalesExpert en is hij verbonden aan het NIMA.
Dit boek maakt deel uit van een drie-delige serie over Salesmanagement:
-De kracht van zacht De menselijke factor in verkopen
- Als warme broodjes… Verkooporganisatie en management
- Met gepaste trots Commercieel presenteren
Deze serie is zowel bedoeld voor be-ginnende verkopers als voor moderne salesprofessionals die op de hoogte wilten blijven van de laatste ontwik-kelingen.
De drie deten samen zijn een complete salesmanagement bibliotheek op NIMA Sales-A niveau.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058712578
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
71

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99