Mental fitness

verbeter je mentale conditie

Prijs € 27,95

Niet beschikbaar

Linda Bolier, Merel Haverman, Jan A. Walburg

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mental fitnessVerbeter je mentale conditieLinda Bolier, Merel Haverman, Jan Auke WalburgEen goede mentale conditie is van belang voor je creativiteit, productiviteit en welbevinden.Mental fitness is een praktische gids voor het verbeteren van de eigenschappen die je nodig hebt om een zinvol, productief en gelukkig leven te leiden. Daarbij gaat het om het verbeteren van je stemming, je gezondheid en je relaties. Met behulp van dit boek kun je vaardigheden leren om je geest te ontwikkelen en je mentale conditie te verbeteren. Mental fitness heeft een wetenschappelijke achtergrond en maakt gebruik van positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie en mindfulness.Internetcursus en TV-serieMental fitness sluit aan bij de gratis internettraining, ontwikkeld door het Trimbos-instituut, die toegankelijk is via www.psyfit.nl.De NTR besteedt aandacht aan Mental Fitness in de gelijknamige cursus over geluk in de serie VrijeTijd TV. Les 1 wordt uitgezonden op 23 november, Nederland 2, 16.05 uur. Over de auteur(s):Linda Bolier is als psycholoog en projectleider verbonden aan het Trimbos-instituut. Haar projecten liggen op het gebied van het bevorderen van welbevinden en geluk en de ontwikkeling van onlinetherapie. Ze is ontwikkelaar van de internetcursus www.psyfit.nl.Merel Haverman is als pedagoog en wetenschappelijk medewerker verbonden aan het Trimbos-instituut. Zij is betrokken bij de ontwikkeling van en het onderzoek naar onlinetherapie ter bevordering van mentale gezondheid en geluk. Ze is ontwikkelaar van de internetcursus www.psyfit.nl.Jan Auke Walburg is voorzitter van de Raad van Bestuur van het Trimbos-instituut. Daarvoor werkte hij als directeur in de geestelijke gezondheidszorg en was hij hoogleraar Kwaliteit van Zorg. Hij schreef diverse boeken, waarvan het meest recente is: Mentaal vermogen. Investeren in geluk, dat inmiddels een vierde druk beleefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Linda Bolier, Merel Haverman, Jan A. Walburg
Uitgever
Boom
ISBN
9789461051530
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Beschrijving

Mental fitness
Verbeter je mentale conditie
Linda Bolier, Merel Haverman, Jan Auke Walburg

Een goede mentale conditie is van belang voor je creativiteit, productiviteit en welbevinden.
Mental fitness is een praktische gids voor het verbeteren van de eigenschappen die je nodig hebt om een zinvol, productief en gelukkig leven te leiden. Daarbij gaat het om het verbeteren van je stemming, je gezondheid en je relaties. Met behulp van dit boek kun je vaardigheden leren om je geest te ontwikkelen en je mentale conditie te verbeteren. Mental fitness heeft een wetenschappelijke achtergrond en maakt gebruik van positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

Internetcursus en TV-serie
Mental fitness sluit aan bij de gratis internettraining, ontwikkeld door het Trimbos-instituut, die toegankelijk is via www.psyfit.nl.

De NTR besteedt aandacht aan Mental Fitness in de gelijknamige cursus over geluk in de serie VrijeTijd TV. Les 1 wordt uitgezonden op 23 november, Nederland 2, 16.05 uur.


Over de auteur(s):
Linda Bolier is als psycholoog en projectleider verbonden aan het Trimbos-instituut. Haar projecten liggen op het gebied van het bevorderen van welbevinden en geluk en de ontwikkeling van onlinetherapie. Ze is ontwikkelaar van de internetcursus www.psyfit.nl.

Merel Haverman is als pedagoog en wetenschappelijk medewerker verbonden aan het Trimbos-instituut. Zij is betrokken bij de ontwikkeling van en het onderzoek naar onlinetherapie ter bevordering van mentale gezondheid en geluk. Ze is ontwikkelaar van de internetcursus www.psyfit.nl.

Jan Auke Walburg is voorzitter van de Raad van Bestuur van het Trimbos-instituut. Daarvoor werkte hij als directeur in de geestelijke gezondheidszorg en was hij hoogleraar Kwaliteit van Zorg. Hij schreef diverse boeken, waarvan het meest recente is: Mentaal vermogen. Investeren in geluk, dat inmiddels een vierde druk beleefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Linda Bolier, Merel Haverman, Jan A. Walburg
Uitgever
Boom
ISBN
9789461051530
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99