Mensvaardig

een handleiding voor het ontwikkelen van sociale intelligentie

Prijs € 46,95

Niet beschikbaar

M. Silberman, F. Hansburg

Paperback | December 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Een essenti handleiding voor het kweken van belangrijke relaties in ons persoonlijke en professionele leven.' - Ken Blanchard'Zelden worden wetenschappers zo praktisch! Theorerisch gefimdeerd. Op basis van onderzoek.Zeer lezersvriendelijk!' - Stephen CoveyWe hebben allemaal met mensen te maken, of het nu collega's, partners, klanten, studenten, familie- en gezinsleden, vrienden, of buren zijn. Wat we ook met ze van doen hebben, de omgang vraagt om bepaalde vaardigheden. Het zijn vaardigheden die sommigen van nature lijken te hebben. Maar of je nu sociaal intelligent bent of niet, iedereen kan zich de volgende vaardigheden eigen maken:luisteren, lichaamstaal herkennen en gedrag interpreterenduidelijk en bondig communicerenaangeven waar je behoefte aan hebtbruikbare feedback geven en accepterenanderen motiverenconflicten oplossengoed samenwerkenineffectieve gedragspatronen veranderenDoor middel van een realistisch vier-stappenplan voor het verbeteren van je interpersoonlijke vaardigheden, compleet met creatieve oefeningen, voorbeelden en hulpmiddelen, leer je hoe je een goed contact met anderen kan hebben, en hoe je op een effectieve manier de behoeften van de ander kunt koppelen aan wat jij te bieden hebt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Silberman, F. Hansburg
Uitgever
Boom
ISBN
9789052615844
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

'Een essenti handleiding voor het kweken van belangrijke relaties in ons persoonlijke en professionele leven.' - Ken Blanchard
'Zelden worden wetenschappers zo praktisch! Theorerisch gefimdeerd. Op basis van onderzoek.Zeer lezersvriendelijk!' - Stephen Covey
We hebben allemaal met mensen te maken, of het nu collega's, partners, klanten, studenten, familie- en gezinsleden, vrienden, of buren zijn. Wat we ook met ze van doen hebben, de omgang vraagt om bepaalde vaardigheden. Het zijn vaardigheden die sommigen van nature lijken te hebben. Maar of je nu sociaal intelligent bent of niet, iedereen kan zich de volgende vaardigheden eigen maken:
luisteren, lichaamstaal herkennen en gedrag interpreteren
duidelijk en bondig communiceren
aangeven waar je behoefte aan hebt
bruikbare feedback geven en accepteren
anderen motiveren
conflicten oplossen
goed samenwerken
ineffectieve gedragspatronen veranderen
Door middel van een realistisch vier-stappenplan voor het verbeteren van je interpersoonlijke vaardigheden, compleet met creatieve oefeningen, voorbeelden en hulpmiddelen, leer je hoe je een goed contact met anderen kan hebben, en hoe je op een effectieve manier de behoeften van de ander kunt koppelen aan wat jij te bieden hebt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Silberman, F. Hansburg
Uitgever
Boom
ISBN
9789052615844
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99