Meisje met negen pruiken

Prijs € 12,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sophie van der Stap

Paperback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meisje met negen pruiken is het ontroerende en ontwapenende dagboek van een meisje dat op jonge leeftijd vecht tegen een dodelijke vorm van kanker. Sophie van der Stap schreef een aangrijpend verslag over de 54 weken waarin ze chemotherapie onderging.Openhartig én met humor vertelt ze over doktersintriges en geroddel van zusters, kaal worden en wenkbrauwen stiften, daten en verliefd zijn op dokter K, pruiken shoppen en dansen in nachtclubs, maar ook over de gewenning, haar onzekerheden, angsten en, onvermijdelijk, de dood. Haar negen pruiken geven haar elk een ander gevoel en een andere persoonlijkheid, en helpen haar haar ziekte te overwinnen.Meisje met negen pruiken verscheen wereldwijd in verschillende edities, en werd overal een bestseller. De internationale verfilming zal in oktober in de Nederlandse bioscopen verschijnen.Sophie van der Stap (Amsterdam, 1983) woont en werkt in Parijs. Ze publiceerde na Meisje met negen pruiken verschillende andere boeken, en schrijft regelmatig in tijdschriften en kranten.'Ze beschrijft het mooi, soms tussen neus en lippen door, soms expliciet.'het parool'Sophie is amusant, uitdagend en brutaal.'dagblad de limburger'Ik raad dit boek aan, niet alleen omdat het heel aangrijpend is, maar ook omdat het mooi is geschreven en soms zelfs grappig.'elle van rijn, flair

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sophie van der Stap
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044625523
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Meisje met negen pruiken is het ontroerende en ontwapenende dagboek van een meisje dat op jonge leeftijd vecht tegen een dodelijke vorm van kanker. Sophie van der Stap schreef een aangrijpend verslag over de 54 weken waarin ze chemotherapie onderging.
Openhartig én met humor vertelt ze over doktersintriges en geroddel van zusters, kaal worden en wenkbrauwen stiften, daten en verliefd zijn op dokter K, pruiken shoppen en dansen in nachtclubs, maar ook over de gewenning, haar onzekerheden, angsten en, onvermijdelijk, de dood. Haar negen pruiken geven haar elk een ander gevoel en een andere persoonlijkheid, en helpen haar haar ziekte te overwinnen.
Meisje met negen pruiken verscheen wereldwijd in verschillende edities, en werd overal een bestseller. De internationale verfilming zal in oktober in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Sophie van der Stap (Amsterdam, 1983) woont en werkt in Parijs. Ze publiceerde na Meisje met negen pruiken verschillende andere boeken, en schrijft regelmatig in tijdschriften en kranten.

'Ze beschrijft het mooi, soms tussen neus en lippen door, soms expliciet.'
het parool

'Sophie is amusant, uitdagend en brutaal.'
dagblad de limburger

'Ik raad dit boek aan, niet alleen omdat het heel aangrijpend is, maar ook omdat het mooi is geschreven en soms zelfs grappig.'
elle van rijn, flair

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sophie van der Stap
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044625523
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99