Meinerswijk

op fotosafari in het Groene Hart van Arnhem

Prijs € 44,00

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ronald Wilfred Jansen

Paperback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ronald Wilfred Jansen is geboren in 1964 in Wijster (Drenthe). Hij is (professioneel) natuurfotograaf en heeft geschiedenis gestudeerd. Fotografie is zijn grote liefhebberij. Aanvankelijk allround zijnde, concentreert hij zich de laatste jaren op natuurfotografie. Zijn voorliefde voor fotografie, kan hij zo combineren met wandelen in de natuur. Kennis over de fotografie heeft hij zich eigen gemaakt via literatuur, ervaring en een cursus bij een beroepsnatuurfotograaf. In zijn vrije tijd is hij graag op de Veluwe en in Meinerswijk.Meinerswijk trekt hem bijzonder aan omdat het zo'n afwisselend, waterrijk landschap is. Bovendien beschikt dit uiterwaardgebied over een rijkdom aan flora en fauna. Ook is hij als historicus geïnteresseerd in de culturele overblijfselen van dit fraaie gebied.Hij neemt in dit fotoboek over Meinerswijk de lezer aan de hand om de fotogenieke zijde van Meinerswijk te tonen. Het boekje is bestemd voor de (beginnende) natuurfotograaf en de natuurliefhebber. Er staan veel nuttige, fotografische tips in.Middels dit boekje hoopt hij ook een bijdrage te leveren aan het respect voor de natuur in het algemeen en die van Meinerswijk in het bijzonder.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ronald Wilfred Jansen
Uitgever
RWJ-PUBLISHING
ISBN
9789490482053
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Beschrijving

Ronald Wilfred Jansen is geboren in 1964 in Wijster (Drenthe). Hij is (professioneel) natuurfotograaf en heeft geschiedenis gestudeerd. Fotografie is zijn grote liefhebberij. Aanvankelijk allround zijnde, concentreert hij zich de laatste jaren op natuurfotografie. Zijn voorliefde voor fotografie, kan hij zo combineren met wandelen in de natuur. Kennis over de fotografie heeft hij zich eigen gemaakt via literatuur, ervaring en een cursus bij een beroepsnatuurfotograaf. In zijn vrije tijd is hij graag op de Veluwe en in Meinerswijk.
Meinerswijk trekt hem bijzonder aan omdat het zo'n afwisselend, waterrijk landschap is. Bovendien beschikt dit uiterwaardgebied over een rijkdom aan flora en fauna. Ook is hij als historicus geïnteresseerd in de culturele overblijfselen van dit fraaie gebied.
Hij neemt in dit fotoboek over Meinerswijk de lezer aan de hand om de fotogenieke zijde van Meinerswijk te tonen. Het boekje is bestemd voor de (beginnende) natuurfotograaf en de natuurliefhebber. Er staan veel nuttige, fotografische tips in.
Middels dit boekje hoopt hij ook een bijdrage te leveren aan het respect voor de natuur in het algemeen en die van Meinerswijk in het bijzonder.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ronald Wilfred Jansen
Uitgever
RWJ-PUBLISHING
ISBN
9789490482053
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99