Meesterschap

visie, lef en levenskunst

Prijs € 29,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Paul Donders, Chris Sommer

Hardback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedere man of vrouw is een kunstenaar, die een meesterwerk creëert door zijn of haar unieke leven te leven. Meesterschap is niet slechts weggelegd voor de grote kunstenaars der aarde. Het is een bereikbaar doel voor ieder mens, wat je vakgebied ook is, en wat je talenten ook zijn. De vrienden Paul Donders en Chris Sommer nemen je vanuit hun eigen vakgebied mee op reis door de geschiedenis van het meesterschap, langs gilden en tribes. En ze laten zien hoe jij meesterlijk kunt leven en kunt uitgroeien tot een meester in jouw vak. Ze sporen je aan om een visie te ontwikkelen op je eigen toekomst; dagen je uit om met lef op pad te gaan; en leren je hoe ook jij een levenskunstenaar kunt worden. De uitdaging is aan jou. Paul Donders (1957) heeft een passie voor mensen en ervaart het als zijn roeping mensen te helpen ontdekken wie zij zijn en waar zij toe in staat zijn. Zijn vak als coach en consultant oefent hij al 25 jaar met veel plezier uit. Chris Sommer (1959) is een bevlogen goudsmid/ontwerper, die met zijn werk verscheidene prijzen en nominaties in de wacht sleepte. Samen met zijn vrouw en drie kinderen combineert hij wonen en werken in Noordeloos.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Donders, Chris Sommer
Uitgever
Uitgeverij De Barbaar
ISBN
9789059999008
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
228

Beschrijving

Iedere man of vrouw is een kunstenaar, die een meesterwerk creëert door zijn of haar unieke leven te leven.
Meesterschap is niet slechts weggelegd voor de grote kunstenaars der aarde. Het is een bereikbaar doel voor ieder mens, wat je vakgebied ook is, en wat je talenten ook zijn.
De vrienden Paul Donders en Chris Sommer nemen je vanuit hun eigen vakgebied mee op reis door de geschiedenis van het meesterschap, langs gilden en tribes. En ze laten zien hoe jij meesterlijk kunt leven en kunt uitgroeien tot een meester in jouw vak.
Ze sporen je aan om een visie te ontwikkelen op je eigen toekomst; dagen je uit om met lef op pad te gaan; en leren je hoe ook jij een levenskunstenaar kunt worden.
De uitdaging is aan jou.
Paul Donders (1957) heeft een passie voor mensen en ervaart het als zijn roeping mensen te helpen ontdekken wie zij zijn en waar zij toe in staat zijn. Zijn vak als coach en consultant oefent hij al 25 jaar met veel plezier uit.
Chris Sommer (1959) is een bevlogen goudsmid/ontwerper, die met zijn werk verscheidene prijzen en nominaties in de wacht sleepte. Samen met zijn vrouw en drie kinderen combineert hij wonen en werken in Noordeloos.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Donders, Chris Sommer
Uitgever
Uitgeverij De Barbaar
ISBN
9789059999008
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
228

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99