Meervoudig intelligent het jaar rond

MI activiteiten voor kinderen van 4 t/m 8 jaar

Prijs € 39,00

Niet beschikbaar

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De vernieuwde versie van Meervoudig Intelligent het jaar rond met lessen die een meervoudig intelligent onderwijsaanbod in groep 1-4 van de basisschool stimuleren. Een groep onderbouwleraren schreef (delen van) lessen die een beroep doen op de verschillende intelligenties. Ze groepeerden de lessen rondom de vier jaargetijden.Eén van de samenstellers: "Bij kleuters haal je de dominante intelligenties er meteen uit. Wij hebben het over 'een typisch buitenkind' of 'een bouwer'. Voor mij betekent het toepassen van het concept Meervoudige Intelligentie (MI) met coöperatieve leerstrategieën als basis, dat ik een doelgericht en gevarieerd aanbod voor alle kinderen in mijn groep kan samenstellen."De inleiding en de uitleg geven de benodigde basisinformatie over het MI concept met als basis de coöperatieve Leerstrategieën van dr. Spencer Kagan. Ontdek de mogelijkheden van de gevarieerde werkvormen, didactische structuren, om alle intelligenties aan bod te laten komen in uw lessen. Bij iedere activiteit is het doel, de opbrengst en de fase van de les opgenomen. Met deze activiteiten verrijkt u uw lessen en werkt u aan hogere leeropbrengsten!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Bazalt Educatieve Uitgaven
ISBN
9789461180131
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Beschrijving

De vernieuwde versie van Meervoudig Intelligent het jaar rond met lessen die een meervoudig intelligent onderwijsaanbod in groep 1-4 van de basisschool stimuleren. Een groep onderbouwleraren schreef (delen van) lessen die een beroep doen op de verschillende intelligenties. Ze groepeerden de lessen rondom de vier jaargetijden.

Eén van de samenstellers: "Bij kleuters haal je de dominante intelligenties er meteen uit. Wij hebben het over 'een typisch buitenkind' of 'een bouwer'. Voor mij betekent het toepassen van het concept Meervoudige Intelligentie (MI) met coöperatieve leerstrategieën als basis, dat ik een doelgericht en gevarieerd aanbod voor alle kinderen in mijn groep kan samenstellen."

De inleiding en de uitleg geven de benodigde basisinformatie over het MI concept met als basis de coöperatieve Leerstrategieën van dr. Spencer Kagan. Ontdek de mogelijkheden van de gevarieerde werkvormen, didactische structuren, om alle intelligenties aan bod te laten komen in uw lessen. Bij iedere activiteit is het doel, de opbrengst en de fase van de les opgenomen. Met deze activiteiten verrijkt u uw lessen en werkt u aan hogere leeropbrengsten!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Bazalt Educatieve Uitgaven
ISBN
9789461180131
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99