Meditaties voor hart en ziel

€ 19,95
Prijs € 4,95

Uitverkocht

Louise Hay, Louise L. Hay

Hardback | Juni 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een prachtige full-color en luxe uitgave, geïllustreerd door Eris Klein. Een lust voor het oog! Een citaat uit het boek: ‘In ieder van ons is een bron van wijsheid. Deze wijsheid is veel dieper en grootser dan we ons realiseren. De meditaties in dit boek zijn geschreven om ons te helpen contact te maken met deze bron en om meer van het leven te gaan begrijpen. Als we bereid zijn om open te staan voor nieuwe ideeën en om op een nieuwe manier tegen problemen aan te kijken, verandert ons leven ten goede. Hoe we de dag beginnen, bepaalt voor een groot deel welke ervaringen we krijgen en hoe we op deze ervaringen reageren. Je kunt dit boek op de volgende manier gebruiken: sla het direct na het wakker worden open op een willekeurige pagina. Besef dat de meditatie die je op deze manier kiest de ideale manier is om de dag mee te beginnen. Ik hou ervan om mijn dag af te sluiten met even verheffende gedachten. Dat is een goede manier om ervoor te zorgen dat ik prettige dromen krijg en dat ik ’s ochtends met een helder hoofd wakker word. Bedenk dat alles volmaakt, heel en één is in de oneindigheid van het leven… en dat deze waarheid ook voor jou geldt.’

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Louise Hay, Louise L. Hay
Uitgever
VBK Media
ISBN
9789072455956
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
109

Beschrijving

Een prachtige full-color en luxe uitgave, geïllustreerd door Eris Klein. Een lust voor het oog! Een citaat uit het boek:

‘In ieder van ons is een bron van wijsheid. Deze wijsheid is veel dieper en grootser dan we ons realiseren. De meditaties in dit boek zijn geschreven om ons te helpen contact te maken met deze bron en om meer van het leven te gaan begrijpen. Als we bereid zijn om open te staan voor nieuwe ideeën en om op een nieuwe manier tegen problemen aan te kijken, verandert ons leven ten goede.
Hoe we de dag beginnen, bepaalt voor een groot deel welke ervaringen we krijgen en hoe we op deze ervaringen reageren. Je kunt dit boek op de volgende manier gebruiken: sla het direct na het wakker worden open op een willekeurige pagina. Besef dat de meditatie die je op deze manier kiest de ideale manier is om de dag mee te beginnen. Ik hou ervan om mijn dag af te sluiten met even verheffende gedachten. Dat is een goede manier om ervoor te zorgen dat ik prettige dromen krijg en dat ik ’s ochtends met een helder hoofd wakker word.

Bedenk dat alles volmaakt, heel en één is in de oneindigheid van het leven… en dat deze waarheid ook voor jou geldt.’

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Louise Hay, Louise L. Hay
Uitgever
VBK Media
ISBN
9789072455956
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
109

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99