Medisch consult in 20 talen

Prijs € 24,75

Tijdelijk niet beschikbaar

Hardback | Februari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bij consulten in de huisartspraktijk, opnames in het ziekenhuis, maar ook bij ongevallen worden artsen, paramedici en verpleegkundigen steeds vaker geconfronteerd met het probleem om snel contact te maken met anderstalige pati en. Deze uitgave is de uitgebreide en verbeterde opvolger van het zeer succesvolle Medisch consult in 18 talen en vormt een eerste hulp bij communicatie.Dankzij de logisch opgebouwde woordenlijsten kunnen hulpverleners zich tijdens het eerste contact met de pati snel een beeld vormen. Medisch consult in 20 talen bevat 380 veel voorkomende begrippen per taal. Door bepaalde begrippen te combineren, kan de behandelaar op eenvoudige wijze vragen stellen aan de pati . Alle vertaalde woorden zijn voorzien van heldere uitspraaknotaties waardoor deze zonder problemen kunnen worden uitgesproken. Dankzij de overzichtelijke opbouw kunnen woorden en begrippen ook simpelweg worden aangewezen.Medisch consult in 20 talen bevat uiteraard een selectie van de belangrijkste termen. Soms zijn uiteindelijk de diensten van een tolk nodig om een goed consult te kunnen voeren. Daarom is een lijst opgenomen met de telefoonnummers van alle ambassades en consulaten in Nederland. De behandelaar kan zo op eenvoudige wijze de anderstalige pati een tolk aanbevelen, of ondersteuning bieden bij financi of verzekeringstechnische kwesties.Rubrieken per taal:Persoonlijke en administratieve gegevensKlachten en diagnoseWat moet de pati (niet) doenMaatregelen door artsMedicijnenAnatomie

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Prelum Uitgevers
ISBN
9789085620228
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424

Beschrijving

Bij consulten in de huisartspraktijk, opnames in het ziekenhuis, maar ook bij ongevallen worden artsen, paramedici en verpleegkundigen steeds vaker geconfronteerd met het probleem om snel contact te maken met anderstalige pati en. Deze uitgave is de uitgebreide en verbeterde opvolger van het zeer succesvolle Medisch consult in 18 talen en vormt een eerste hulp bij communicatie.
Dankzij de logisch opgebouwde woordenlijsten kunnen hulpverleners zich tijdens het eerste contact met de pati snel een beeld vormen. Medisch consult in 20 talen bevat 380 veel voorkomende begrippen per taal. Door bepaalde begrippen te combineren, kan de behandelaar op eenvoudige wijze vragen stellen aan de pati . Alle vertaalde woorden zijn voorzien van heldere uitspraaknotaties waardoor deze zonder problemen kunnen worden uitgesproken. Dankzij de overzichtelijke opbouw kunnen woorden en begrippen ook simpelweg worden aangewezen.
Medisch consult in 20 talen bevat uiteraard een selectie van de belangrijkste termen. Soms zijn uiteindelijk de diensten van een tolk nodig om een goed consult te kunnen voeren. Daarom is een lijst opgenomen met de telefoonnummers van alle ambassades en consulaten in Nederland. De behandelaar kan zo op eenvoudige wijze de anderstalige pati een tolk aanbevelen, of ondersteuning bieden bij financi of verzekeringstechnische kwesties.
Rubrieken per taal:
Persoonlijke en administratieve gegevens
Klachten en diagnose
Wat moet de pati (niet) doen
Maatregelen door arts
Medicijnen
Anatomie

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Prelum Uitgevers
ISBN
9789085620228
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99