Mediagenie(k)

presenteren, debatteren en omgaan met de pers

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Evert van Wijk

Paperback | April 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mediagenie(k) Presenteren, debatteren en omgaan met de persEen presentatie op YouTube, een commercial op de regionale tv, een interview voor BNR, een artikel in De Pers … Voor bedrijven die vroeger nooit het nationale nieuws haalden, waren de media tot nu toe een ver-van-mijn-bed-show. Maar tegenwoordig is alles anders. Elke zichzelf respecterende regio heeft een of meer tv- en radiokanalen, lokale kranten en eigen websites. Bovendien heeft internet alles opengegooid: het nieuws ligt op straat. Omgaan met de pers, presentatietechnieken, lichaamstaal, empathie en assertiviteit, crisiscommunicatie, stropdas of geen stropdas, imago, interview- en debattechnieken: in dit complete boek over mediacommunicatie komt alles aan bod wat je over de pers moet weten. Bovendien is de theorie gelardeerd met smakelijke anekdotes wat het boek meer dan lezenswaardig maken. In dit mediagenieke tijdperk waarin niets onopgemerkt blijft, zijn effectief presenteren, debatteren en omgaan met de pers een conditio sine qua non. Voor je het weet staan de journalisten op de stoep. Je kunt hier als modern bedrijf en organisatie dus maar beter op voorbereid zijn. - Auteur is al jaren de media-adviseur van hoge Belgische politici- Het meest complete en lezenswaardige mediacommunicatieboek- Alle moderne mediafenomenen komen aan bod

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Evert van Wijk
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716118
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Beschrijving

Mediagenie(k)
Presenteren, debatteren en omgaan met de pers

Een presentatie op YouTube, een commercial op de regionale tv, een interview voor BNR, een artikel in De Pers … Voor bedrijven die vroeger nooit het nationale nieuws haalden, waren de media tot nu toe een ver-van-mijn-bed-show. Maar tegenwoordig is alles anders. Elke zichzelf respecterende regio heeft een of meer tv- en radiokanalen, lokale kranten en eigen websites. Bovendien heeft internet alles opengegooid: het nieuws ligt op straat.

Omgaan met de pers, presentatietechnieken, lichaamstaal, empathie en assertiviteit, crisiscommunicatie, stropdas of geen stropdas, imago, interview- en debattechnieken: in dit complete boek over mediacommunicatie komt alles aan bod wat je over de pers moet weten. Bovendien is de theorie gelardeerd met smakelijke anekdotes wat het boek meer dan lezenswaardig maken.

In dit mediagenieke tijdperk waarin niets onopgemerkt blijft, zijn effectief presenteren, debatteren en omgaan met de pers een conditio sine qua non. Voor je het weet staan de journalisten op de stoep. Je kunt hier als modern bedrijf en organisatie dus maar beter op voorbereid zijn.

- Auteur is al jaren de media-adviseur van hoge Belgische politici
- Het meest complete en lezenswaardige mediacommunicatieboek
- Alle moderne mediafenomenen komen aan bod

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Evert van Wijk
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716118
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99