Me! No-pauze!

kiezen voor vitaliteit en balans

Prijs € 22,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Sonja Kimpen

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Menopauze, overgang, tram vijftig... Denk jij bij deze woorden aan aftakeling en ouderdom? Dan heb je dringend behoefte aan dit boek! Sonja Kimpen bewijst in 'Me! No-pauze!' dat je ook op rijpere leeftijd nog sprankelend vitaal door het leven kunt gaan! Vanaf 40 maakt elk vrouwenlichaam cruciale veranderingen door. Eerst onopvallend, maar dan onmiskenbaar duidelijk. Maar het is niet omdat onze eicellen op rust mogen dat we zelf ook al moeten uitbollen. Je energie en figuur hebben veel meer met levensstijl te maken dan met leeftijd. Laat je hormonen maar bokkensprongen maken, je vrouwelijke kracht zal ze wel temmen zodat je een nieuwe balans vindt. Wanneer je kennis en inzicht hebt over wat er juist gebeurt in je lijf en hoofd, kan je jezelf opnieuw heruitvinden tot je meest vitale pakket ooit! Sonja Kimpen is een bekende gezondheidscoach. Enthousiast en gedreven, via cursussen, boeken, televisieprogramma's en Synergie Welnesspoint, het gezondheidscentrum dat ze samen met haar man uitbaat toont ze dat een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar is. 'Met Me!No-pauze!'schreef ze een inspirerend boek dat elke vrouw zal stimuleren om haar toekomst en energie zelf in de hand te nemen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sonja Kimpen
Uitgever
Synergie
ISBN
9789058269898
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Menopauze, overgang, tram vijftig... Denk jij bij deze woorden aan aftakeling en ouderdom? Dan heb je dringend behoefte aan dit boek! Sonja Kimpen bewijst in 'Me! No-pauze!' dat je ook op rijpere leeftijd nog sprankelend vitaal door het leven kunt gaan!

Vanaf 40 maakt elk vrouwenlichaam cruciale veranderingen door. Eerst onopvallend, maar dan onmiskenbaar duidelijk. Maar het is niet omdat onze eicellen op rust mogen dat we zelf ook al moeten uitbollen. Je energie en figuur hebben veel meer met levensstijl te maken dan met leeftijd. Laat je hormonen maar bokkensprongen maken, je vrouwelijke kracht zal ze wel temmen zodat je een nieuwe balans vindt. Wanneer je kennis en inzicht hebt over wat er juist gebeurt in je lijf en hoofd, kan je jezelf opnieuw heruitvinden tot je meest vitale pakket ooit!

Sonja Kimpen is een bekende gezondheidscoach. Enthousiast en gedreven, via cursussen, boeken, televisieprogramma's en Synergie Welnesspoint, het gezondheidscentrum dat ze samen met haar man uitbaat toont ze dat een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar is. 'Met Me!No-pauze!'schreef ze een inspirerend boek dat elke vrouw zal stimuleren om haar toekomst en energie zelf in de hand te nemen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sonja Kimpen
Uitgever
Synergie
ISBN
9789058269898
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99