Matsya

De ultieme wraak van een gestoorde en gekwelde geest.

Prijs € 19,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sterre Carron

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

´Een half jaar geleden is een rancune losgebarsten. Een volmaakt gedetailleerde vergelding is opgesteld en niets kan meer mis gaan. Helemaal niks! Iemand staat voor een diepe afgrond, alleen diegene weet het niet, nog niet´.`Welke dag is het vandaag?´ Dat is de vraag die een vreemdeling door de telefoon stelt aan Ellen Verbeek, een bevlogen kinderchirurg, net voordat haar man en tweeling thuiskomen. Een dag later wordt Emma, de oppas, op lafhartige wijze in het zwembad van hun huis vermoord. De dood van deze jonge vrouw stelt de gevoelige hoofdinspecteur Rani Diaz en haar rechercheteam voor raadselen. Ze weten dan echter nog niet dat het pas de eerste ronde is van een meedogenloos vergeldingsplan. De inwoners van Sint-Katelijne-Waver en het chique Bonheiden krijgen te maken met een diepgekwelde en gestoorde moordenaar. En Rani Diaz moet niet alleen de confrontatie aangaan met Ellen Verbeek en andere ongeruste ouders, maar ook privé: haar zorgen om Romy, haar getraumatiseerde jongere zus. ´Matsya´ een spannende thriller over een onomkeerbare vergelding van een gekwelde geest, een zeldzame ziekte en over iets bijzonders dat levensgrote gevolgen heeft. Ook voor hoofdinspecteur Rani Diaz. THRILLERAUTEUR STERRE CARRON `Ik vermeng in mijn thrillers nog steeds de menselijke verzuchtingen en tragieken. Mijn protagonisten hebben zowel hartstocht als wraakgevoelens in zich.´ Sterre Carron studeerde tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropisch Geneeskunde te Antwerpen. Zij werkte enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur is gespecialiseerd in forensische geneeskunde en oosterse spiritualiteit. Haar thrillers ´Mara´ en ´Tirtha´ werden al door tienduizenden liefhebbers van spannende boeken verslonden. Haar lezers waarderen haar boeken met **** en ***** sterren!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sterre Carron
Uitgever
NAU Uitgevers
ISBN
9789491535567
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

´Een half jaar geleden is een rancune losgebarsten. Een volmaakt gedetailleerde vergelding is opgesteld en niets kan meer mis gaan. Helemaal niks! Iemand staat voor een diepe afgrond, alleen diegene weet het niet, nog niet´.

`Welke dag is het vandaag?´ Dat is de vraag die een vreemdeling door de telefoon stelt aan Ellen Verbeek, een bevlogen kinderchirurg, net voordat haar man en tweeling thuiskomen. Een dag later wordt Emma, de oppas, op lafhartige wijze in het zwembad van hun huis vermoord. De dood van deze jonge vrouw stelt de gevoelige hoofdinspecteur Rani Diaz en haar rechercheteam voor raadselen. Ze weten dan echter nog niet dat het pas de eerste ronde is van een meedogenloos vergeldingsplan.

De inwoners van Sint-Katelijne-Waver en het chique Bonheiden krijgen te maken met een diepgekwelde en gestoorde moordenaar. En Rani Diaz moet niet alleen de confrontatie aangaan met Ellen Verbeek en andere ongeruste ouders, maar ook privé: haar zorgen om Romy, haar getraumatiseerde jongere zus.

´Matsya´ een spannende thriller over een onomkeerbare vergelding van een gekwelde geest, een zeldzame ziekte en over iets bijzonders dat levensgrote gevolgen heeft. Ook voor hoofdinspecteur Rani Diaz.

THRILLERAUTEUR STERRE CARRON
`Ik vermeng in mijn thrillers nog steeds de menselijke verzuchtingen en tragieken. Mijn protagonisten hebben zowel hartstocht als wraakgevoelens in zich.´

Sterre Carron studeerde tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropisch Geneeskunde te Antwerpen. Zij werkte enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur is gespecialiseerd in forensische geneeskunde en oosterse spiritualiteit. Haar thrillers ´Mara´ en ´Tirtha´ werden al door tienduizenden liefhebbers van spannende boeken verslonden.
Haar lezers waarderen haar boeken met **** en ***** sterren!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sterre Carron
Uitgever
NAU Uitgevers
ISBN
9789491535567
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99