Masker van onschuld

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Roseanna M. White

Paperback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Liefde past niet in de wereld van spionnen1779 - Winter is een aristocratische Amerikaanse patriot die gedwongen is haar diepste gevoelens verborgen te houden tussen alle Britse loyalisten in de stad New York. Ze heeft geleerd haar oren open te houden zodat ze inlichtingen over Britse acties door kan geven aan Robbie Townsend, haar kindervriend, en zijn spionagenetwerk. Als zij betrapt wordt, zal ze opgehangen worden wegens spionage, maar ze bidt dat Gods bescherming haar zal bewaren. Robbie heeft haar het vak geleerd: de geheimen van onzichtbare inkt, verborgen doorgeeflocaties en vooral, een goed alias.Bennet Lane komt vanuit Yale, waar hij professor was, terug naar New York met maar één doel: de spion van generaal Washington te vinden die zich ergens in de elitekringen van de stad verscholen houdt. Een echtgenote zoeken was alleen maar bedoeld als voorwendsel om zijn echte taak geheim te houden. Maar wanneer hij Winter ontmoet, met haar te intelligente ogen in haar te onnozele gezicht, komt hij een raadsel tegen dat hij niet negeren kan.Allebei zijn ze vastbesloten hun doel te bereiken ... en allebei jagen ze een ander doel na. Zal God hen tot een gezamenlijk doel brengen, of blijven hun levens gescheiden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roseanna M. White
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
ISBN
9789064511882
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
382

Beschrijving

Liefde past niet in de wereld van spionnen

1779 - Winter is een aristocratische Amerikaanse patriot die gedwongen is haar diepste gevoelens verborgen te houden tussen alle Britse loyalisten in de stad New York. Ze heeft geleerd haar oren open te houden zodat ze inlichtingen over Britse acties door kan geven aan Robbie Townsend, haar kindervriend, en zijn spionagenetwerk. Als zij betrapt wordt, zal ze opgehangen worden wegens spionage, maar ze bidt dat Gods bescherming haar zal bewaren. Robbie heeft haar het vak geleerd: de geheimen van onzichtbare inkt, verborgen doorgeeflocaties en vooral, een goed alias.

Bennet Lane komt vanuit Yale, waar hij professor was, terug naar New York met maar één doel: de spion van generaal Washington te vinden die zich ergens in de elitekringen van de stad verscholen houdt. Een echtgenote zoeken was alleen maar bedoeld als voorwendsel om zijn echte taak geheim te houden. Maar wanneer hij Winter ontmoet, met haar te intelligente ogen in haar te onnozele gezicht, komt hij een raadsel tegen dat hij niet negeren kan.

Allebei zijn ze vastbesloten hun doel te bereiken ... en allebei jagen ze een ander doel na. Zal God hen tot een gezamenlijk doel brengen, of blijven hun levens gescheiden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roseanna M. White
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
ISBN
9789064511882
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
382

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99