Marktonderzoek

Prijs € 76,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mirjam Broekhoff, Harm Stumpel, Roelof Kooiker

Hardback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

MarktonderzoekMarktonderzoek is het complete basisboek voor studenten die werken aan een marktonderzoek. Dit boek leert je hoe je zelf een marktonderzoek kunt doen en welke methoden van dataonderzoek en data-analyse je kunt toepassen.Waarom kiezen voor Marktonderzoek?*compleet basisboek over marktonderzoek;*bevat veel praktische tips en aanwijzingen;*veel extra studie- en oefenmateriaal online.In Marktonderzoek staat het onderzoeksproces centraal. De relatie tussen opdrachtgever en onderzoeksbureau komt uitgebreid aan bod en er is veel aandacht voor de plaats die het marketingonderzoek inneemt binnen het totale vakgebied. Het boek leert je achtereenvolgens hoe je een onderzoeksplan maakt en hoe je zelf een onderzoek uitvoert. Je krijgt een gedegen uitleg van de relevante marktonderzoektheorie, maar ook praktische tips voor het maken van een vragenlijst en een rapport. Dit maakt het boek heel toegankelijk.Deze negende editie is geheel geactualiseerd. Er is informatie toegevoegd over het doen van social media research en het werken met big data. Hierbij komen ook Google Analytics en Google Trends aan bod. Het hoofdstuk over het onderzoeksplan sluit nu beter aan op de vragen uit het onderwijsveld. Hoofdstuk 15 en 16 zijn aangepast aan de nieuwste versie van SPSS. Marktonderzoek is ook verkrijgbaar als e-book.Online ondersteuningNoordhoff Uitgevers biedt bij dit boek een rijke digitale omgeving: Prepzone. In deze leeromgeving kunnen u en uw studenten zich efficiënt voorbereiden op lessen en het uiteindelijke tentamen. Tevens biedt Prepzone u verschillende functionaliteiten om samenwerking, monitoring en rapporteren te optimaliseren. Studenten krijgen toegang tot deze omgeving met de unieke code in hun nieuwe studieboek. Deze code is twee jaar geldig.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mirjam Broekhoff, Harm Stumpel, Roelof Kooiker
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001861292
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
462

Beschrijving

Marktonderzoek

Marktonderzoek is het complete basisboek voor studenten die werken aan een marktonderzoek. Dit boek leert je hoe je zelf een marktonderzoek kunt doen en welke methoden van dataonderzoek en data-analyse je kunt toepassen.

Waarom kiezen voor Marktonderzoek?

*compleet basisboek over marktonderzoek;
*bevat veel praktische tips en aanwijzingen;
*veel extra studie- en oefenmateriaal online.

In Marktonderzoek staat het onderzoeksproces centraal. De relatie tussen opdrachtgever en onderzoeksbureau komt uitgebreid aan bod en er is veel aandacht voor de plaats die het marketingonderzoek inneemt binnen het totale vakgebied. Het boek leert je achtereenvolgens hoe je een onderzoeksplan maakt en hoe je zelf een onderzoek uitvoert. Je krijgt een gedegen uitleg van de relevante marktonderzoektheorie, maar ook praktische tips voor het maken van een vragenlijst en een rapport. Dit maakt het boek heel toegankelijk.

Deze negende editie is geheel geactualiseerd. Er is informatie toegevoegd over het doen van social media research en het werken met big data. Hierbij komen ook Google Analytics en Google Trends aan bod. Het hoofdstuk over het onderzoeksplan sluit nu beter aan op de vragen uit het onderwijsveld. Hoofdstuk 15 en 16 zijn aangepast aan de nieuwste versie van SPSS. Marktonderzoek is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning
Noordhoff Uitgevers biedt bij dit boek een rijke digitale omgeving: Prepzone. In deze leeromgeving kunnen u en uw studenten zich efficiënt voorbereiden op lessen en het uiteindelijke tentamen. Tevens biedt Prepzone u verschillende functionaliteiten om samenwerking, monitoring en rapporteren te optimaliseren. Studenten krijgen toegang tot deze omgeving met de unieke code in hun nieuwe studieboek. Deze code is twee jaar geldig.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mirjam Broekhoff, Harm Stumpel, Roelof Kooiker
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001861292
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
462

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99