Marketingplanning

Prijs € 59,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rien Hummel

Paperback | Februari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Marketingplanning geeft systematisch alle stappen van het marketingplanningsproces weer. Aan bod komen marktdefinities, analyses, strategische organisatiekeuzes en strategische, tactische en operationele marketingkeuzes, in de vorm van marketingplannen. Daarnaast is er aandacht voor de uitvoering, evaluatie en terugkoppeling (PDCA-cyclus).Deze derde druk is geheel geactualiseerd aan de hand van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online kanalen in het algemeen en sociale media in het bijzonder en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast is er meer aandacht voor de klantenanalyse, accountability, algemene wetmatigheden in marketing, het blauweoceaanstrategiemodel en internationalisering.Behalve een gedegen beschrijving van de theorie bevat deze uitgave veel uitstapjes naar de praktijk. Het boek benadrukt het belang van het analyseproces en het onderbouwen van beslissingen. Heldere structuurschema's maken de student daarbij duidelijk in welk deel van het proces hij of zij zich bevindt.Marketingplanning is bestemd voor hbo-studenten met enige voorkennis van marketing. Na bestudering van deze uitgave is de student in staat een verantwoord marketingplan samen te stellen. Door de opzet is dit boek ook zeer geschikt voor gebruik bij stages en afstudeeropdrachten.Op de website www.academicservice.nl is een grote hoeveelheid ondersteunend materiaal beschikbaar, in de vorm van extra hoofdstukken, casuïstiek, sheets, voorbeelden, overzichten, alternatieven en aanvullingen.Rien Hummel is docent marketing aan het Instituut voor Marketing Management van de Hanzehogeschool Groningen en is tevens betrokken bij twee MBA-opleidingen van dezelfde hogeschool. Van zijn hand verschenen eerder de boeken Marketing met ICT en Marketing en accountability.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rien Hummel
Uitgever
Academic Service
ISBN
9789039526583
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
484

Beschrijving

Marketingplanning geeft systematisch alle stappen van het marketingplanningsproces weer. Aan bod komen marktdefinities, analyses, strategische organisatiekeuzes en strategische, tactische en operationele marketingkeuzes, in de vorm van marketingplannen. Daarnaast is er aandacht voor de uitvoering, evaluatie en terugkoppeling (PDCA-cyclus).
Deze derde druk is geheel geactualiseerd aan de hand van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online kanalen in het algemeen en sociale media in het bijzonder en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast is er meer aandacht voor de klantenanalyse, accountability, algemene wetmatigheden in marketing, het blauweoceaanstrategiemodel en internationalisering.
Behalve een gedegen beschrijving van de theorie bevat deze uitgave veel uitstapjes naar de praktijk. Het boek benadrukt het belang van het analyseproces en het onderbouwen van beslissingen. Heldere structuurschema's maken de student daarbij duidelijk in welk deel van het proces hij of zij zich bevindt.
Marketingplanning is bestemd voor hbo-studenten met enige voorkennis van marketing. Na bestudering van deze uitgave is de student in staat een verantwoord marketingplan samen te stellen. Door de opzet is dit boek ook zeer geschikt voor gebruik bij stages en afstudeeropdrachten.

Op de website www.academicservice.nl is een grote hoeveelheid ondersteunend materiaal beschikbaar, in de vorm van extra hoofdstukken, casuïstiek, sheets, voorbeelden, overzichten, alternatieven en aanvullingen.
Rien Hummel is docent marketing aan het Instituut voor Marketing Management van de Hanzehogeschool Groningen en is tevens betrokken bij twee MBA-opleidingen van dezelfde hogeschool. Van zijn hand verschenen eerder de boeken Marketing met ICT en Marketing en accountability.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rien Hummel
Uitgever
Academic Service
ISBN
9789039526583
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
484

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99