Marcella's hobby

Prijs € 13,75

Uitverkocht

Wiel van Hees

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over het boekMarcella is een meisje van drieëntwintig lentes. Zij is bezeten van haar hobby fotograferen. Motorrijden is haar tweede hobby. Toeren door de Belgische Ardennen doet zij met plezier. Bij de motorclub leert zij haar vriend Otto Ogér kennen. Door haar hobby fotograferen ontdekt zij dat haar vriend Otto bij een overval in een juwelierszaak betrokken is. Zij leert ook Otto's vriend Peter kennen. Peter die de overval in een juwelierszaak heeft bedacht, ontdekt dat het Marcella de vriendin van zijn vriend Otto is die bij toeval die overval fotografeerde. Peter is bang dat Marcella hem bij de politie aangeeft. Hij zal er alles aan doen om dit te verhinderen. Door Peter krijgt Marcella een ongeluk met haar motor. Zij overleeft dit motorongeluk. Marcella heeft maar een wens. Zij wil die overval bij de juwelierszaak zelf oplossen.Over de schrijverMijn naam is Wiel van Hees. Geb. 1935. Ik ben een gepensioneerde Elektricien. Na mijn pensionering ben ik begonnen met verhalen te schrijven. Na mijn eerste boek "HET MYSTERIE VAN KASTEEL PRAGOTTE" dat met succes werd uitgegeven, schreef ik mijn tweede boek: "MARCELLA`S HOBBY".

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wiel van Hees
Uitgever
Books4You BV
ISBN
9789491014048
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Beschrijving

Over het boek
Marcella is een meisje van drieëntwintig lentes. Zij is bezeten van haar hobby fotograferen. Motorrijden is haar tweede hobby. Toeren door de Belgische Ardennen doet zij met plezier. Bij de motorclub leert zij haar vriend Otto Ogér kennen. Door haar hobby fotograferen ontdekt zij dat haar vriend Otto bij een overval in een juwelierszaak betrokken is. Zij leert ook Otto's vriend Peter kennen. Peter die de overval in een juwelierszaak heeft bedacht, ontdekt dat het Marcella de vriendin van zijn vriend Otto is die bij toeval die overval fotografeerde. Peter is bang dat Marcella hem bij de politie aangeeft. Hij zal er alles aan doen om dit te verhinderen. Door Peter krijgt Marcella een ongeluk met haar motor. Zij overleeft dit motorongeluk. Marcella heeft maar een wens. Zij wil die overval bij de juwelierszaak zelf oplossen.

Over de schrijver
Mijn naam is Wiel van Hees. Geb. 1935. Ik ben een gepensioneerde Elektricien. Na mijn pensionering ben ik begonnen met verhalen te schrijven. Na mijn eerste boek "HET MYSTERIE VAN KASTEEL PRAGOTTE" dat met succes werd uitgegeven, schreef ik mijn tweede boek: "MARCELLA`S HOBBY".

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wiel van Hees
Uitgever
Books4You BV
ISBN
9789491014048
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99