Mano dura

thriller

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Antoine Gresel

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met gepaste trots presenteert Navenant Media het eerste boek uit de pen van Antoine Gresel. De oud-burgemeester van Heerlen en tegenwoordig waterschapsvoorzitter heeft zijn hersenspinsels in de vorm van een thriller aan het papier toevertrouwd. Lezers verliezen zich gedurende winterse avonden in de spannende verhaallijnen die door Gresel met 'harde hand' in Mano Dura zijn uitgezet. Tim Steels, onderzoeksjournalist bij de Courant in Maastricht, wordt door zijn hoofdredacteur geconfronteerd met het feit dat hij al tijden geen primeur heeft gebracht. Op onverholen wijze krijgt hij de wacht aangezegd. Hij moet op korte termijn met onthullingen komen, of zijn dagen bij de krant zijn geteld. Door de aanhoudende recessie komen vooral de grotere gemeenten in de problemen. Zij hebben op grote schaal gronden aangekocht om ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk te maken. De stagnerende economie laat de kosten torenhoog oplopen. Alleen Maastricht lijkt de dans te ontspringen. Hoe kan het dat deze stad de witte raaf in Nederland is? Tim krijgt de opdracht dit te onderzoeken. In zijn zoektocht stuit hij op een onzichtbare macht die alles en iedereen lijkt te manipuleren. Geweld, chantage en intimidatie worden niet geschuwd. Tim betaalt persoonlijk een steeds hogere prijs, omdat hij weigert zijn naspeuringen op te geven. Maar een weg terug is er niet. Wil hij nog ooit zijn oude leventje op kunnen pakken, dan moet hij de bron van al dit kwaad opsporen en uitschakelen. Spanning, sensatie en opwinding, samengevat in 420 pagina's.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Antoine Gresel
Uitgever
Navenant Media
ISBN
9789082003802
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
420

Beschrijving

Met gepaste trots presenteert Navenant Media het eerste boek uit de pen van Antoine Gresel. De oud-burgemeester van Heerlen en tegenwoordig waterschapsvoorzitter heeft zijn hersenspinsels in de vorm van een thriller aan het papier toevertrouwd. Lezers verliezen zich gedurende winterse avonden in de spannende verhaallijnen die door Gresel met 'harde hand' in Mano Dura zijn uitgezet.

Tim Steels, onderzoeksjournalist bij de Courant in Maastricht, wordt door zijn hoofdredacteur geconfronteerd met het feit dat hij al tijden geen primeur heeft gebracht. Op onverholen wijze krijgt hij de wacht aangezegd. Hij moet op korte termijn met onthullingen komen, of zijn dagen bij de krant zijn geteld. Door de aanhoudende recessie komen vooral de grotere gemeenten in de problemen. Zij hebben op grote schaal gronden aangekocht om ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk te maken. De stagnerende economie laat de kosten torenhoog oplopen. Alleen Maastricht lijkt de dans te ontspringen. Hoe kan het dat deze stad de witte raaf in Nederland is? Tim krijgt de opdracht dit te onderzoeken. In zijn zoektocht stuit hij op een onzichtbare macht die alles en iedereen lijkt te manipuleren. Geweld, chantage en intimidatie worden niet geschuwd. Tim betaalt persoonlijk een steeds hogere prijs, omdat hij weigert zijn naspeuringen op te geven. Maar een weg terug is er niet. Wil hij nog ooit zijn oude leventje op kunnen pakken, dan moet hij de bron van al dit kwaad opsporen en uitschakelen.

Spanning, sensatie en opwinding, samengevat in 420 pagina's.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Antoine Gresel
Uitgever
Navenant Media
ISBN
9789082003802
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
420

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99