Mannen die het maken

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Clemens van Herwaarden

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na alle rampspoed in de economische wereld en de val van grote ego's wordt het hoog tijd om aandacht te besteden aan succesondernemers die met beide benen op de grond zijn blijven staan. FD-journalist Clemens van Herwaarden ging samen met collega's twee jaar op zoek naar Nederlandse mannen die het maken. De mannen die in dit boek aan het woord komen, zijn allemaal uniek, maar toch vertonen hun ondernemersverhalen veel overeenkomsten. Het ogenschijnlijk simpele credo 'niet bang zijn, gewoon doen' bepaalt hun ondernemende levenswijze, die geen ruimte laat voor twijfel.Een goed voorbeeld is de eerste grote sloopopdracht voor sloop- en recycleondernemer Wim Beelen. Het is een gebouw van tien verdiepingen; Beelen heeft nog nooit een sloopklus gedaan, maar daar laat hij zich niet door tegenhouden. 'Ik beloofde dat de renovatiesloop van het gebouw geen probleem was. Ik had in 1999 nog helemaal geen sloopervaring, maar met helder denken is het gelukt,' aldus Beelen. Inmiddels heeft deze dertiger een sloop- en recycle-imperium met een omzet van 60 miljoen euro en honderden werknemers. Al deze ondernemersverhalen samen lezen als een spannend jongensboek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Clemens van Herwaarden
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047005407
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Na alle rampspoed in de economische wereld en de val van grote ego's wordt het hoog tijd om aandacht te besteden aan succesondernemers die met beide benen op de grond zijn blijven staan. FD-journalist Clemens van Herwaarden ging samen met collega's twee jaar op zoek naar Nederlandse mannen die het maken. De mannen die in dit boek aan het woord komen, zijn allemaal uniek, maar toch vertonen hun ondernemersverhalen veel overeenkomsten. Het ogenschijnlijk simpele credo 'niet bang zijn, gewoon doen' bepaalt hun ondernemende levenswijze, die geen ruimte laat voor twijfel.

Een goed voorbeeld is de eerste grote sloopopdracht voor sloop- en recycleondernemer Wim Beelen. Het is een gebouw van tien verdiepingen; Beelen heeft nog nooit een sloopklus gedaan, maar daar laat hij zich niet door tegenhouden. 'Ik beloofde dat de renovatiesloop van het gebouw geen probleem was. Ik had in 1999 nog helemaal geen sloopervaring, maar met helder denken is het gelukt,' aldus Beelen. Inmiddels heeft deze dertiger een sloop- en recycle-imperium met een omzet van 60 miljoen euro en honderden werknemers. Al deze ondernemersverhalen samen lezen als een spannend jongensboek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Clemens van Herwaarden
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047005407
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99